Meer klanten genereren: wakker worden mede-ondernemers!

Vandaag de puntjes op de ‘i’ gezet voor de drukste maand van het jaar: september. De maand waarin je als ZZP’er/eenpitter minimaal dubbele omzetten kan draaien. Meer klanten genereren is namelijk in geen andere maand makkelijker.

De 3 meest productieve maanden van het jaar zijn september, oktober en november waarbij september écht door het dak gaat. Komende maand zijn nagenoeg alle potentiële klanten terug van zomervakantie en begint het ‘normale leven’ weer. Waar juni een maand is dat klanten er nog voor kiezen iets te laten liggen voor ‘na de zomer’ of ‘omdat er toch nog genoeg tijd is’ volgt in september de confrontatie met de realiteit. De realiteit dat het 3 maanden later Kerst is en je je (financiële) targets never nooit gaat behalen als je het nu wederom op zijn beloop laat gaan.

Klanten die graag willen kopen zijn er de komende maanden in overvloed, maar verwacht nu alsjeblieft niet dat die klanten zelf bij je aankloppen en hun geld komen brengen. Jij bent de ondernemer, het is jouw taak om meer klanten te genereren! Weet JIJ je klant te bereiken via jouw kanalen? Weet JIJ ze te prikkelen met jouw boodschap? Weet JIJ ze waarde te bieden met een aanbod waar ze ook echt op zitten te wachten? Weet JIJ je agenda rammend vol te krijgen met afspraken? En weet JIJ hoe je vervolgens jouw aanbod aan jouw klant verkoopt?

Wakker worden mede-ondernemers, het is 2019! Er is nooit eerder een tijd geweest dat je klanten sneller en effectiever kan bereiken dan nu. Als jij niet weet hoe je dat kan verzilveren in omzetten, dan weet je concurrentie het wel (mogelijk van mij ;-)) en is het nu tijd om daar verandering in te brengen.

Het is tijd om meer klanten te genereren. Happy najaarsales. Op jullie succes!