“Ze was een van de studiogasten bij de kijkradio-uitzendingen bij de Dag van de ZZP’er tijdens de Week van de Ondernemer: Kelly Weekers. Als businesscoach besprak ze met presentator Jelle Maasbach en co-host Peter Heerschop – zelf ook zelfstandigen – dat waar freelancers, zzp’ ers juist nu aan moeten denken.”

Beluister de radio-uitzending

Over het succesverhaal van Moonshot coaching en wat ondernemers leren in de coaching​.

“Je moet alleen kunnen werken, discipline hebben, begrijpen dat het niet altijd goed gaat. Het niet erg vinden dat tegenslag erbij hoort, om kunnen gaan met de ups and downs. Je moet de grilligheid van het ondernemen leuk vinden en je daar niet onrustig of onzeker door laten worden.”

Lees het hele artikel

Hoe dit er allemaal in de praktijk uitziet, kan businesscoach Moniek van Rheenen ons vertellen. “Het is voor mij heel simpel: er zitten maar 24 uur in een dag en die tijd besteed ik het liefst aan zaken en mensen waaraan ik ook echt tijd kwijt wil zijn. Door nee te zeggen, maak je duidelijke keuzes. Nu kies ik ervoor om minder te doen, maar met meer kwaliteit.” 

Lees het artikel

 

Podcast over waarom je geluk niet 365 dagen per jaar kan nastreven en hoe je juist wél een leuker leven creëert.

Beluister de podcast

“Focus is het belangrijkste. Je kunt wel honderd dingen een beetje doen, maar daar word je niet gelukkiger van en bovendien komt het je bedrijf niet ten goede. Less is more. Hoe meer focus je hebt, hoe beter je bedrijf het doet.”

Lees het artikel

Bij Koffietijd over bestseller Happy Life 365.

“Je verdient geen tonnen met elke dag doen waar je zin in hebt. Je zal het op de meeste dagen moeten hebben van discipline, niet van gepassioneerde motivatie. Soms is ondernemen shit en stressvol en dat is prima, omdat het ook heel veel meer moois geeft. Uiteindelijk oogst je, wat je zaait. Het is kiezen of delen.”

Lees het artikel

 

“Als je merkt dat je steevast moeite hebt met momenten van geluk ervaren, moet je jezelf misschien afvragen of je wel het juiste pad bewandelt,” aldus Weekers. Ze zag het eerder als psycholoog en nu als coach al te vaak gebeuren dat mensen min of meer ‘belanden’ in hun carrière.

Lees het artikel