Aanbevelingen

Het gaat om het succes van onze klanten!

Ons plan is heel eenvoudig: ervoor zorgen dat onze klanten geweldige resultaten behalen. De rest komt vanzelf. We zijn geen zweverige goeroes of druk bezig met het tonen van onze successen. Wij besteden onze tijd en energie aan het helpen van onze klanten en laten hun resultaten voor zich spreken.

"Eind 2020 kwam ik met Moniek in contact nadat ik had besloten om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan en interesse had getoond in het Succesvol Ondernemen programma. Tijdens dit gesprek raakte Moniek volledig de kern van hetgeen waar ik naar op zoek was. Vrij snel daarna ben ik gestart met het Succesvol Ondernemen programma en kreeg hierdoor de juiste inzichten om een stevig fundament neer te kunnen zetten. Dit resulteerde al snel in eerste opdracht waarbij ik hetgeen ik aan kennis van het programma had opgedaan kon gaan toepassen. Dan is het erg prettig om bij de live Q&A met Moniek en Kelly aan te kunnen haken. Het is fijn om vragen te kunnen stellen maar vooral ook mee te kunnen luisteren naar de adviezen die worden gegeven, ook aan mede deelnemers van het programma. Door de enorme ervaring die Moniek en Kelly meebrengen kunnen zij snel schakelen en meedenken in oplossingen. Dit geeft opnieuw veel inzichten. Mijn doelstellingen voor dit jaar ga ik ruim halen en dat was nooit gelukt zonder deelname aan het programma."
Melanie Wensink
"Ik was altijd al een professional in m’n vak maar succesvol ondernemen is weer een andere tak van sport. Zoals vele dienstverleners was ik vaak beter voor de ander dan voor mijzelf. Bij Succesvol Ondernemen van Kelly en Moniek bouwde ik een stevig fundament en leerde ik kiezen en focussen. Eerlijk, deskundig en bevlogen stonden ze me bij dit proces terzijde. Inmiddels geniet ik volop van ideale klanten, winst en vrijheid. Dit traject heeft daarmee niet alleen een fantastische boost gegeven aan m’n business, ik geniet ook nog meer van m’n privéleven. Kelly & Moniek, veel dank, ik beveel jullie van harte aan!"
Toekie van Apeldoorn
"Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat dit binnen een onderneming überhaupt mogelijk zou zijn maar het kan dus écht. De groei die ik mindset-technisch heb doorgemaakt is onbetaalbaar. Ik voel rust, enorm veel vertrouwen voor nu én de toekomst en ik heb alle tools in handen om deze laser-focus te behouden. Op financieel vlak ben ik qua jaaromzet nu al verdubbeld ten opzichte van vorig jaar, en we zitten pas in september. Voor mijn branche betekent dit dat de drukste periode van het jaar dus nog moet komen. Al met al was het een intensief traject waarin ik echt een jaar in een bubbel heb gezeten. Kelly & Moniek hebben precies dát gegeven wat ik nodig heb om vanuit 100% vertrouwen te kunnen ondernemen en daarmee op zowel financieel gebied als mindset-technisch gezien, gigantische resultaten neer te zetten. Kelly & Moniek, dank! Met jullie samenwerken is een feest."
Romy Thomas
"Ik was al bijna 5 jaar zelfstandig onderneemster maar ik merkte dat ik bleef hangen. Dankzij de coaching van Kelly & Moniek heb ik een enorme transitie weten te maken. Eerst door het stappenplan van Succesvol Ondernemen te doorlopen en consequent nog zichtbaarder te worden, m’n niche nog scherper neer te zetten en laserfocus te leggen op m’n klanten en nee te zeggen tegen de rest. Dat wierp z’n vruchten af, gaf vertrouwen en dat smaakte naar meer. Door het Mastermind traject heb ik persoonlijk én zakelijk de volgende grote transitie gemaakt. Ik heb mijn dienstverlening en businessmodel ijzersterk weten neer te zetten waardoor ik mijn klanten nog sneller en beter kan helpen dan voorheen. Met als resultaat: blije klanten en een blije onderneemster. Ik heb m’n vrijheid weer terug als onderneemster. De allergrootste transitie daarin was mijn eigen persoonlijke ontwikkeling om vol zelfvertrouwen deze stappen te zetten naar mijn 3.0 onderneming. Kelly & Moniek zijn kritisch, scherp en vasthoudend, en dat was soms best (en écht) even nodig om deze resultaten te bereiken."
Laura Hollink
"Ik ben mijn onderneming gestart vanuit passie en inhoudelijke kennis. Ik stond er niet bij stil dat ondernemen veel meer is dan die passie, in ieder geval succesvol ondernemen. Door het programma Succesvol Ondernemen te volgen en wekelijks mijn vragen (soms wel dezelfde meerdere keren) te kunnen stellen aan Moniek en Kelly leerde ik vooral twee dingen: focus vasthouden wanneer je gaat twijfelen, wanneer het niet helemaal loopt zoals je had verwacht en mijzelf heel duidelijk te positioneren. Een niche kiezen betekende voor mij letterlijk makkelijker mijn klant vinden. Ik zou het programma echt aan iedereen aanraden die nog zoekende is naar structureel business genereren en het ondernemen onder de knie krijgen. Ik vond dat Moniek vaak de juiste vragen wist te stellen en vanuit meerder invalshoeken naar oplossingen keek. Soms heel direct en "streng" maar als je zelf zoekende bent, is dat precies wat je nodig hebt."
Zeljka Simic
"Dankzij Kelly en Moniek zoveel meer focus gekregen in mijn aanbod en stappen gezet in ondernemerschap en marketing. Verder heerlijke no nonsense benadering en ook het stuk mindset heeft mij echt geholpen. Coaching die zich binnen het jaar terug verdient."
Karine van den Noort
"Door het Succesvol Ondernemen Programma heb ik geleerd mijn dienstverlening op een structurele en consistente manier kenbaar te maken aan mijn doelgroep, zodat zij mij makkelijk kunnen vinden en ik in gesprekken helder kan verwoorden wat ik voor wie kan betekenen als coach. Met een geweldig resultaat! Mensen weten mij te vinden, mijn naamsbekendheid groeit en ik heb superfijne klanten waar ik mee mag werken. Door de praktische online opzet , kun je het programma in eigen tempo en tijd volgen. Daarnaast is er ook altijd de back up van zowel Kelly als Moniek mocht je ergens vastlopen. Ook de online community waarin je met medecursisten zit, is waardevol en daarin hou je elkaar scherp."
Judith Oude Reimerink
"Het Succesvol Ondernemen programma van Moniek en Kelly heeft mij geleerd om een stevig fundament neer te zetten, te leren denken als ondernemer, en een eenduidig verhaal naar buiten te communiceren. De grootste les die ik vanuit het programma aan het leren ben is om mezelf echt op waarde te schatten en dat ook durven vragen. Ik vind beide super betrokken, lekker no-nonsense, want daar houdt ik van en altijd spot on in de feedback. Heb het programma met veel plezier doorlopen en pluk daar nog elke dag de vruchten van. Dat je goed in je vak bent betekend nog niet dat je goed kan ondernemen, daarom kan ik iedereen aanraden zo'n programma te volgen wanneer je nog meer uit jezelf en je onderneming wil halen. Thanks Moniek & Kelly!"
Julie van Bennekom
"Ook na bijna 20 jaar ondernemen is het goed om weer eens even helemaal terug te gaan naar de basis. Zowel naar de basis van mijn bedrijf als naar de basis van het ondernemen. En dan blijkt dat je enorme blinde vlekken hebt. Het programma van Kelly en Moniek laat je zien waar die blinde vlekken zitten en geven je weer een duidelijk zicht op je bedrijf en het ondernemen. Het geeft meer zelfvertrouwen in het ondernemen en heeft me krachtiger gemaakt als expert op het gebied van huisstijl en communicatie. Het heeft gezorgd voor een nieuwe stroom aan energie, motivatie en inspiratie. En dat heeft al gezorgd voor mooie resultaten. Door het programma waait er weer een frisse wind door het bedrijf."
Brigitte de Man
"Vragen om een aanbeveling zie ik zelf altijd als een hindernis nemen. Goed kijken en je stappen tellen. Maar als ik gevraagd word is het ook wel een beetje een eer. #succesvolondernemen is een goed doordachte formule, geen deuk in te schoppen. Kelly Weekers en Moniek van Rheenen geven duidelijke tools, oprechte tips en een heldere handleiding. Een modulaire opleiding, met een waanzinnig platform van betrouwbare deelgenoten. Een inclusieve cursus, een online community en het werkt! My penny well spent!"
Verkleij-Veenman Friedeke
2 Maanden geleden ben ik gestart met mijn onderneming en ook gelijk met dit programma. Nu twee maanden later kan ik zeggen: Ipv verdwalen in het bos als startende ondernemer leid ik nu een route naar succes. Vol rust, vertrouwen en plezier. Waar startende ondernemers zich vaak nog alleen onzeker en verdwaald voelen, voel ik alleen maar vertrouwen, zekerheid, steun en heel veel mooie mensen om mij heen. Ik heb een opleiding gedaan op het hbo over het ondernemen. Maar wat ik nu in 2 maanden heb geleerd is zoveel meer! En dit is pas het begin. Via deze weg wil ik jullie ook echt oprecht bedanken, voor alles maar vooral feit dat jullie zo iets moois hebben opgezet! Deze rust en vertrouwen gun ik iedere ondernemer! Dankjewel Kelly Weekers en Moniek van Rheenen 🙏🏻"
Selda Comert Uluhan
"Een half jaar geleden liep mijn business goed, maar ik had het gevoel tegen een plafond te zitten. Daar wilde ik doorheen. Daarom besloot ik mezelf aan te melden voor Kelly's programma Succesvol Ondernemen. Door Kelly durfde ik te kiezen voor een specifieke doelgroep, kreeg ik meer focus en zette ik mijn merk en diensten steviger neer. En dat werpt zijn vruchten af. Ik heb leukere klanten, mijn omzet is gegroeid en ik ervaar minder stress. Precies wat ze belooft met haar programma dus. Het fijne aan het programma is dat het enorm praktisch is. Geen wazig gelul, geen eindeloze "inspiratie", maar aan de slag. Haar video's zijn helder, to the point en een fijne schop onder de kont. Daar houd ik van. Ook de community van Succesvol Ondernemen is erg waardevol. Het geeft me elke keer weer superveel energie om de succesverhalen van anderen te lezen en ik krijg er altijd goede input. Kortom: het was de investering meer dan waard. Bedankt Kelly!"
Marit Vervaart
"In januari gestart met mijn nieuwe onderneming. Opleiding bijna afgerond en de opdrachten kwamen langzaam aan binnen. Binnen enkele maanden had ik zoveel werk dat ik het overzicht en daardoor de grip verloor. Door deel te nemen aan het Succesvol Ondernemen heb ik de juiste focus gevonden en weet ik waar ik naar toe wil! Meer focus, meer structuur, weten waarom je doet wat je doet, en het gaat fantastisch! De training is fijn om te volgen en de contactmomenten zijn ideaal. Daarnaast is de community een aanwinst om met gelijkgestemden te sparren. Ik kan een ieder die ook tegen deze punten aanloopt Kelly van harte aanbevelen!!"
Manou Pauw
"Ik heb veel gehad aan Kelly's programma Succesvol Ondernemen. Met haar programma werk je echt aan het fundament voor je bedrijf. Want als dat niet stevig staat, wankelt alles. Dankzij Kelly heb ik meer structuur, weet ik precies wat ik moet doen om zichtbaar te zijn en te netwerken en loopt mijn bedrijf als een speer. Dankjewel, Kelly!"
Silvie van der Zee
"Geïnspireerd door de vele indrukwekkende posts van Kelly op LinkedIn besloot ik haar boek ‘Happy Life 365’ aan te schaffen. Voor ruim 2 tientjes kreeg ik een meesterwerkje in handen dat je stapsgewijs de weg wijst naar een heel wat gelukkiger leven. Zonder enig gezwollen taalgebruik en zonder belerend te willen zijn maakt Kelly op een eenvoudige doch zeer doeltreffende wijze duidelijk hoe je de regie over je leven kunt (her-)pakken. Uitgangspunt hierbij is, dat je terugkeert naar je kern: jij bent verantwoordelijk voor je eigen leven en alleen jij kunt de koers wijzigen dus stop met het vluchten in struisvogelpolitiek. Ga de keiharde confrontatie met jezelf aan en ga niet om doch dwars door je pijn heen. Hele herkenbare voorbeelden uit het dagelijks leven doorspekt met de nodige humor maken dat je snel deze glasheldere benaderingswijze succesvol in je leven kunt implementeren."
Annemarie Vermeer
"Het Succesvol Ondernemen programma is een combinatie van het volgen van een duidelijk online stappenplan, het hebben van de juiste mindset én focus. Dit alles onder leiding van de ervaren Kelly Weekers en Moniek Van Rheenen. Professionele sparringspartners die niet alleen geïnteresseerd zijn in de bedrijfsresultaten, maar ook in mij als onderneemster en mijn professionele groei. Dichtbij jezelf blijven is een terugkerend item. De feedback die je krijgt is altijd open en eerlijk en zowel Kelly als Moniek winden er geen doekjes om. Juist dit heeft me de afgelopen periode onwijs veel gebracht op zakelijk gebied. Ik heb inmiddels mijn droomklant duidelijk in kaart en ik behaal stap voor stap mijn beoogde doelen en bijbehorende successen. Het volgen van de training heeft hierin een belangrijke rol gespeeld!"
Anouk Nijs
“Waarom zoek je continu de samenwerking op? Wordt het niet eens tijd om alleen de regie te gaan pakken.” Zomaar een uitspraak die Kelly even tussendoor doet en die je weer aan het denken zet. Ik vond (en vind nog steeds) het Succesvol Ondernemen programma heel goed in elkaar zitten. Aan alle facetten van ondernemen is gedacht. Ondanks het feit dat ik al 15 jaar een succesvolle onderneming heb, heb ik toch heel veel waardevolle informatie gehaald uit het Succesvol Ondernemen programma. Het programma zet je weer op scherp en zorgt ervoor dat de focus terugkomt. Dit smaakte naar meer, dus ben ik gestart met het Mastermind programma. Het Mastermind programma vind ik niet alleen waardevol vanwege de kritische blik en feedback van Moniek en Kelly, maar vooral ook vanwege het feit dat je met een select groepje ondernemers samen het programma doorloopt. We sparren wekelijks en overleggen regelmatig in de community. We houden elkaar gemotiveerd en zijn kritisch naar elkaar. Voor mij persoonlijk heeft het ervoor gezorgd dat ik anders naar mijn “uren” business ben gaan kijken. Ik had begin 2020 niet gedacht dat ik eind 2020 een online programma zou kunnen aanbieden. Naast het kijken naar de mogelijkheden voor andere verdienmodellen heeft het er ook voor gezorgd dat ik veel meer waarde toeken aan mijn dienstverlening, mijn expert status claim en dat ik kritisch kijk naar wie ik überhaupt als klant wil."
Marga Teulings
"Er is zoveel wat we van Kelly Weekers kunnen leren... van mindset, lifestyle tips tot succesvol ondernemen! De belangrijkste lessen die ik van haar, en Moniek van Rheenen hun coaching heb meegenomen zijn meer structuur, beter plannen en consistent werken."
Mariska Ek
"Het is 2019-2020 en mijn leven staat letterlijk op zijn kop. Ik weet niet meer hoé ik het allemaal voor elkaar moet krijgen. Tientallen werknemers, honderden klanten, het bedrijf loopt goed, maar ik zelf daar verre van. Ik sta aan de vooravond om mijn bedrijf te verkopen. Een succesvolle business, maar wat is een succesvolle business als je jezelf niet lekker voelt? Het is téveel. Of toch een manager erin? En oh ja, daarnaast nog de opstart van een tweede bedrijf. Ik heb hulp nodig en neem een rigoureus besluit. Niet af en toe een gesprek, nee iets intensiefs om écht iets in gang te zetten, écht iets te veranderen. En dus investeer ik in een intensief coachtraject “Mastermind” van Kelly Weekers. De eerste live sessies zijn gaaf, ik kom vol enthousiasme thuis, maar dan kom ik in die onprettige vibe, precies wat er gebeurt als je buiten je comfortzone komt. Daar zit de verandering, daar zit de groeipijn, maar ik weet als geen ander dat het erbij hoort. Moniek en Kelly zijn kritisch, to-the-point: niet lullen maar poetsen. En dat is wat ik doe, samen met mijn andere 5 Master Minds. We kunnen er een lang verhaal van maken, maar de resultaten spreken boekdelen, binnen een jaar bereik ik dit:
- Succesvolle verkoop van mijn oude bedrijf
- Binnen 1 maand (?!!) maak ik een omzet van > 20K in mijn nieuwe business
- Mijn gehele nieuwe onderneming is online én zonder personeel
- Ik ga van 35K maandelijkse kosten naar 500 (?!!!) euro maandelijkse kosten
- Mijn LinkedIn-bereik groeit van 0 (ik deed níks met LinkedIn) naar 10.000 connecties
- Maar echt veel belangrijker, en daarvoor deed ik het, ik heb mijn leven weer terug. Ik zit zo ongelofelijk lekker in mijn vel.
Ik was sceptisch, het was een investering, maar de waarde is nog 100x groter. Je gaat enorm buiten je comfortzone, maar het resulteert in een enorme comfortzone. Bizar, ik kan het soms nog niet geloven hoe ongelofelijk makkelijk het gaat. Thanks coaches, you rock!"
Larissa Kapnissakis
"Bij het opzetten van mijn bedrijf het HR Expert Bureau heb ik met mijn compagnon Doreen van der Pols het programma Succesvol Ondernemen gevolgd. Kelly en Moniek hebben ons geholpen met het opbouwen van een stevig fundament. Het programma heeft ons zelfvertrouwen gegeven als ondernemers en daarnaast ook veel overzicht en duidelijkheid. We werken nu in heel duidelijke kaders voor ons klanten, die daar ook blij mee zijn. Ze weten wat ze aan ons hebben, omdat wij goed weten wat we willen en kunnen neer zetten. Ook coacht het programma in het belang van een goede online zichtbaarheid gericht op onze niche. Ik ben ervan overtuigd dat het programma ons heeft geholpen met het opbouwen van een succesvolle onderneming, we hebben er veel nieuwe klanten mee binnen gehaald en het ons ook echt heeft geholpen goede sales gesprekken te kunnen voeren. Ik beveel Kelly dan ook van harte aan als business coach en ik denk dat elke ondernemer die meer vrijheid en winst, maar vooral ook plezier in ondernemen wil hebben veel baat bij het programma heeft."
Sanne Quint
"Vorig jaar heb ik gekozen om dit jaar deel te nemen aan de Mastermind. De reden hiervoor is dat ik graag mijn business naar een hoger plan wilde brengen en zelf was ik al een tijdje aan het nadenken over mijn volgende stap in mijn ondernemerschap. Ik wilde nog meer waarde toevoegen aan mijn klanten en nog beter de focus leggen op hoe ik dit zo goed mogelijk kon gaan doen. Voor mijn klanten én mijzelf. Ik ben nu een half jaar bezig met de Mastermind en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg blij ben met deze keuze. Kelly en Moniek zijn doortastend en bieden concreet alle handvatten die nodig zijn om mijn business naar een hoger plan te tillen, zakelijk én persoonlijk. Het is geen vaag verhaal, maar alles kun je meteen concreet zelf toepassen en doen. Daarbij geven ze op een hele prettige manier begeleiding en zijn ze erg betrokken. Het aanbod vanuit de Mastermind ic.m. hun persoonlijke begeleiding maken het uniek. Ik heb mijn business 3.0 kunnen realiseren en ik kijk uit naar de komende maanden van de Mastermind."
Kirsten de Roo
"7 maanden geleden ben ik begonnen met het Succesvol Ondernemen programma van Kelly. Enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Door Kelly haar programma heb ik mijn bedrijf naar een hoger level kunnen krijgen. Daarnaast geeft ze waardevolle tips over mindset en social media. Wekelijks kan je sparren met Kelly, om al je vragen te stellen."
Inge Solleveld
"Via het Succesvol Ondernemen programma van Kelly Weekers heb ik hele concrete handvatten gekregen van Kelly en Moniek voor het aantrekken van nieuwe 'droom' klanten die precies in mijn niche passen. Ik wacht niet meer op wat er op mijn pad komt, maar ga actief de markt in dankzij alle vaardigheden die ik heb meegekregen. Op deze manier werk ik met de klanten waarmee ik echt aan de slag wil en echt bij mij passen. Erg blij mee!"
Anouk Steenbruggen
"Moniek en Kelly hebben mij via het Succesvol Ondernemen-programma geholpen meer grip te krijgen op mijn onderneming. Hun praktische tips en waardevolle tools zorgen ervoor dat ik iedere dag met de juiste focus kan bouwen aan mijn onderneming. De positieve houding en het vertrouwen dat zij uitstralen in hun coaching, zorgen voor het duwtje in de rug om stappen te zetten die ik zelf niet had gedurfd. Ik ben enorm blij om gecoacht te mogen worden door deze kundige, positieve vrouwen, die met hun enorme ervaring altijd op de juiste manier weten te sturen."
Renate Hofstede
"Moniek heeft mij bij de start van het businesscoachings-programma wat zij samen met Kelly Weekers verzorgt, laten inzien dat ik het zelf ben die het succes kan bepalen wat ik in verschillende opzichten wens voor mijn business. Deze wake-up call heeft me geholpen het heft helemaal in eigen hand te nemen en op een andere manier te gaan ondernemen. Dankbaar!"
Anke van der Vorst
"Kelly is het type coach: de pijn op de zere plek leggen en je adviseren zonder er doekjes om te winden. Kelly is nuchter en daagt je écht uit. Als je die reis wil maken, in jezelf en in je business: dan is het zeker Kelly die je succesvol kan helpen! Ik kan het weten :). Durf te kiezen voor je groei!"
Mieke Verhoef
"De coaching die Kelly geeft in haar programma Succesvol Ondernemen is to the point, duidelijk, van waarde en direct te implementeren. Ze denkt mee tot je vraag/vragen allemaal beantwoord zijn en heeft een positieve vibe tijdens de coachsessies. Kelly weet waar ze het over heeft en is een betrokken coach. Voor ons bedrijf was starten met Succesvol Ondernemen de beste keuze die we in 2019 hebben gemaakt!"
Dominique Hegtermans
"Dankzij de coaching van Kelly heb ik de keuze durven maken om echt voor mijn niche te gaan. Het maken van deze keuze heeft mij zoveel rust en daarmee focus gegeven, duidelijkheid gecreëerd voor opdrachtgevers en een groeiende omzet als resultaat."
Annemarie Geels
"Succesvol ondernemen, de trainingen en coaching van Kelly Weekers was voor mij de beste keus die ik op zakelijk gebied heb kunnen maken! Ik worstelde met: Wat wil ik? Wie ben ik? Waar begin ik? Hoe kan ik groeien en hoe pak ik het zakelijk aan? In de online trainingen, coaching en gesloten Q&A’s krijg je alle handvatten die je nodig hebt om je bedrijf met een stevig fundament neer te zetten, hoe je met de juiste mindset en focus altijd een goede planning hebt, dagelijks je to do lijst ook echt afkrijgt, je structuur en regelmaat krijgt in je werk en privé wat ervoor zorgt dat je vrijheid krijgt. Hoe je meer klanten gaan generen, hoe je deze gaat bereiken en ervoor zorgt dat je absoluut meer winst gaat maken! Absoluut een aanrader om met Kelly Weekers en Moniek van Rheenen aan de slag te gaan!"
Cynthia Noordhoek
"Door het Succesvol Ondernemen programma van Kelly heb ik mijn niche gevonden, mijn omzet verdrievoudigd binnen een jaar en een hele andere mindset gevonden. Ik ben Kelly echt heel erg dankbaar voor de inzichten. Ondanks dat ik het zelf heb gedaan had ik zonder haar coaching en online programma niet zo snel hier gekomen!"
Pleunie Groen
"Als hoogsensitieve high sensation seeker is ondernemen best een uitdaging. Het is niet alleen een mond vol, maar vooral ook een hoofd vol. En tegelijk kan ik niet anders, omdat ik zo'n diepgewortelde missie heb, die ik niet anders kan dan op mijn eigen manier invulling geven. Ik ben zweverig en kick-ass united. En ... dromen hebben is leuk, maar ze najagen is keihard werken. Daarom is het heerlijk dat Kelly er is met haar programma Succesvol Ondernemen. Het leert je kritisch te kijken naar het fundament van je bedrijf en vervolgens gewoon keihard en vooral gefocust & gestructureerd te knallen. Groei gaat met vallen en opstaan en daarom is het duurzame karakter van dit programma heel fijn. Niet alleen succesvol worden, maar vooral ook succesvol blijven."
Martine de Troije
”9 maanden geleden zijn Sanne Quint en ik (Doreen van der Pols) het HR Expert Bureau gestart. We hadden toen nog geen idee en gingen van de hak op de tak. Toen het programma succesvol ondernemen voorbij kwam van Kelly en Moniek waren we direct enthousiast. Het programma heeft onze verwachtingen zelfs nog weten te overtreffen. In 6 weken tijd (het tempo kan je zelf bepalen)doorloop je een uitgebreid programma waarbij je allerlei tips, ervaringen en handvatten krijgt om een goede en gestructureerde basis voor je bedrijf neer te zetten. Het programma is super praktisch en heeft ons richting gegeven zodat we nu een solide basis hebben gelegd en verder kunnen bouwen aan een succesvolle business. Door Kelly en Moniek gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet en hier zijn we ze super dankbaar voor."
Doreen van der Pols
"Er zijn duizenden coaches maar er is er maar één waarbij je serieuze resultaten gaat boeken! Kelly neemt je mee tot in de diepste kern van je onderneming, van strategie tot mindset, dé combinatie waar je op kunt bouwen en waarbij je jaarlijks, maandelijks, dagelijks maar ook per uur weet wat je wél en niet moet doen om de resultaten te gaan boeken! Ik beveel Kelly van harte aan wanneer je een onderneming wil die als een huis staat maar vooral ook blijft staan!"
Jet Hendriks
"Na een tijdje gezocht te hebben naar concreet goede zakelijke ondersteuning om door te groeien naar de next level werd mij spontaan, door 2 vakvrouwen, onafhankelijk van elkaar, vol enthousiasme en respect over Kelly Weekers en Succesvol Ondernemen verteld. Daar ben ik ze zo dankbaar voor. Kelly en Moniek zijn goud. Geen gezeur, pittig aan de slag en gaan. Leren hoe je je onderneming aanscherpt, je doelgroep bereikt en echt omzet scoort. Stap voor stap. Bijschaven of bepaalde manieren van doen compleet op de schop. Ik leer iedere dag en ben blij met de vrijheid die het me op allerlei gebieden geeft."
Gigi Bowmer
"Het “Succesvol Ondernemen” programma van Kelly Weekers en Moniek van Rheenen heeft mij veel gebracht! De lessen zijn praktisch, prettig te volgen en in je eigen tempo. En je staat er niet alleen voor, door de besloten community. Ervaringen delen in deze groep ervaar ik als heel waardevol. Leerzaam en vooral sparren, elkaar motiveren én successen delen Ik heb door deze training na twee jaar pionieren meer focus aangebracht in mijn bedrijf en duidelijke keuzes gemaakt. In: “waar ben ik goed in?” in combinatie met “waar word IK heel blij van?” En dit werpt zijn vruchten af. Door ook “nee” te zeggen tegen aanvragen, houd ik ruimte in mijn agenda om vol te gaan voor wat ik graag wil doen. En daar de beste versie van mijzelf in te worden. Kelly en Moniek coachen enthousiast, open en eerlijk en doelgericht. Fijn! Want dat sluit goed aan bij mijn manier van werken. 👍🏻 Thanks meiden! ❤️"
Linda Bult
"Kelly heeft mij geholpen meer focus te krijgen en te behouden in mijn onderneming. Hierdoor kan ik niet alleen de dingen doen waar ik écht gelukkig van word met de klanten waar ik graag mee werk, maar ook veel meer vrijheid creëren in mijn werkzaamheden. Kelly heeft een erg prettige aanpak, duidelijke communicatie, is betrokken en enthousiast en daarnaast ook erg plezierig om mee samen te werken. Een van de redenen voor mij om graag met Kelly te werken is de toepassing van (sociaal) wetenschappelijke inzichten in haar programma. Dat is voor mij heel erg waardevol geweest! Ik heb in korte tijd enorm mooie stappen gemaakt. Bedankt, Kelly, voor de mooie lessen en de prettige samenwerking!"
Tamara Rood
"Begin dit jaar ben ik met Kelly gaan werken, omdat ik als self-made-woman vastliep binnen mijn bedrijf. Hoewel sinds 27 jaar gespecialiseerd in afslankprogramma's voor vrouwen boven 35 jaar, wist ik dat er méér uit mijn bedrijf te halen was. Kelly neemt me stap voor stap mee op weg naar méér klanten, winst en vrijheid met haar programma, wat subliem in elkaar zit. Ze is direct, openhartig, to the point en geeft mij precies wat ik nodig heb."
Anita Staps
"Stap voor stap bouw ik aan mijn bedrijf. Eerst vanuit enthousiasme en een unieke kans, inmiddels vanuit de Succesvol Ondernemen Strategie van Kelly Weekers. Haar programma vormt mijn ondernemersgeweten. Hierdoor bouw ik structureel aan mijn business met -inmiddels - bestaansrecht en resultaat. Dat betekent: steeds meer aan het werk voor mijn ideale klanten en een verdubbeling van mijn omzet (binnen een jaar) zonder extra kosten. Vrijheid betekent dat ik mijn jongens twee dagen per week van school kan halen. Ik ben er nog niet en bouw lekker verder, samen met Kelly, Moniek en het netwerk aan ondernemers (ervaring) heb ik alle vertrouwen in de toekomst."
Marije Reniers
"Begin 2019 heb ik een grote stap gezet en mijn fulltime baan ingeruild voor een nieuw avontuur: het starten van mijn droomonderneming. Maar waar begin je dan? In het begin wist ik wel wat ik wilde, maar niet hoe ik dat kon bereiken. Door de coaching van Kelly werd het pad dat ik zou moeten bewandelen mij ineens helemaal duidelijk en overzichtelijk voorgeschoteld! Binnen zes weken heb ik stapsgewijs mijn onderneming opgebouwd. Het fundament staat als een huis, ik weet mijn ideale klanten te vinden en binden en kan in alle vrijheid ondernemen. Dit alles met een goede focus en een doordacht plan van aanpak. Voila! Mijn droomonderneming staat - merci Kelly."
Natascha Verschoor
"Succesvol Ondernemen geeft mij als ondernemer rust en structuur waardoor ik veel meer in de flow van mijn werkplezier blijf zitten. Het programma zit ijzersterk in elkaar en begeleid je stap voor stap naar een onderneming waarin je niet alleen meer klanten, winst en vrijheid genereert, maar waarin je als ondernemer ook veel meer overzicht en vertrouwen in je onderneming krijgt. Tijdens het programma werk je aan de onderneming én aan jezelf door de 'succes mindset'. Ik ben ontzettend blij dat ik voor deze combinatie van business-, én lifestyle coaching heb gekozen!"
Dine-Marij Roeterd