Het gaat om het succes van onze klanten!

Ons plan is heel eenvoudig: ervoor zorgen dat onze klanten geweldige resultaten behalen. De rest komt vanzelf. We zijn geen zweverige goeroes of druk bezig met het tonen van onze successen. Wij besteden onze tijd en energie aan het helpen van onze klanten en laten hun resultaten voor zich spreken.

"Deze 2 geweldige vrouwen delen openlijk hun kennis, ervaringen en tools. Zij delen de ups and downs van een eigen onderneming en vrouw zijn. Dit doen zij vanuit een gedeelde purpose: Hoe haal je het beste uit jezelf en uit je onderneming? Een goed fundament, vette ambitie en doorzettingsvermogen helpen in het proces. Maar het belangrijkste is dat je gelooft in jezelf en in jouw vakmanschap. Mastermind is een (flinke) investering geweest in mijzelf. Misschien twijfelde ik voorafgaand wat het me zou opleveren, maar het heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Ik weet nu: ik kan kiezen voor mijn eigen geluk en zakelijk succesvol zijn."
- Laurien van Unen
"Slimmer ondernemen zoals minder ‘gratis’ weggeven, consistent zichtbaar zijn en blijven hebben mij zakelijk mooie resultaten gebracht. Minder stress ervaren door continue opdrachten hebben tegen een goede prijs. Écht praktische handvatten tijdens de Q&A sessies. Hele goede beslissing geweest."
- Elly Van de Wijgaert
"Ik heb veel geleerd van Kelly en Moniek tijdens het Succesvol Ondernemen traject. Ze drukken de vinger snel op de zere plek. De duidelijke visie en communicatie tijdens de live q&a's waren voor mij erg waardevol. Bedankt!"
- Liselotte van Dijk
"Kelly en Moniek nemen je in de online cursus stap voor stap aan de hand mee door het gehele proces. In mijn eigen tempo. De Q&A’s vind ik enorm waardevol, want je kunt elke vraag stellen die er op dat moment bij je leeft. Ze denken met je mee en houden je een positieve spiegel voor. Het traject heeft me meer gebracht dan ik van te voren had kunnen bedenken."
- Janine van Vliet-Docter
"Met veel plezier heb ik het coaching programma van Moniek en Kelly gevolgd. Door het programma heb ik in een korte tijd enorme stappen gemaakt in mijn bedrijf met prachtige resultaten. Heel prettig zijn de wekelijkse sparringsmomenten waarbij er altijd met een nuchtere en kritische blik naar de vraagstelling wordt gekeken."
- Maud Creemers
"De coaching van Kelly is tot dusver een van de fijnste keuzes geweest. Het programma maakte voor mij het ondernemen een stuk duidelijker, overzichtelijker en leuker. Dit in combinatie met haar nuchtere kijk op de zaken en haar vele ervaring, wist ik precies welke stappen ik moest gaan zetten. Kelly is doortastend, soms confronterend, grappig, maar ook heel eerlijk. Precies de cocktail aan eigenschappen die ik in ieder geval nodig had. Inmiddels heb ik mijn netwerk flink vergroot, is mijn omzet verdubbeld en werk ik met een doelgroep waar ik enorm veel energie van krijg. En dus een aanbeveling waard!"
- Femme Jissink
"Het Succesvol Ondernemen programma van Moniek en Kelly heeft mij geleerd dat ondernemen valt of staat met een stevig fundament en daarna het volgen van een strategie. Van Moniek en Kelly heb ik geleerd hóe ik dat doe. Ze zijn realistisch, soms confronterend maar altijd met de intentie om vooruit te helpen. Ik kan business coaching van Moniek en Kelly van harte aanbevelen!"
- Marieke Vervoort-Kersten
"Kelly en Moniek zijn onwijs fijne business coaches. Kelly is resultaatgericht, duidelijk en heeft echt talent om vraagstukken te ontrafelen, waardoor het simpel wordt. Het is voor mij een ontzettend waardevolle investering geweest."
- Miriam Alferink
"Ik volg bij Moniek van Rheenen en Kelly Weekers het coaching jaartraject Succesvol Ondernemen. Een ontzettend waardevol traject. Niet alleen business wise, maar zeker ook op persoonlijk vlak! De positieve en persoonlijke betrokkenheid van Moniek geeft ons het vertrouwen en de kracht om na 10 jaar ondernemen, nu met volle focus verder te groeien als bedrijf. Moniek's jarenlange ervaring en frisse blik helpt ons om de juiste stappen te nemen."
- Fleur Croes - de Wit
“Als ondernemer zit je soms vast in een bepaald patroon en Kelly en Moniek geven je dat extra zetje die je nodig hebt, waardoor je ook echt durft te veranderen. En nu ik weet dat deze methode dus echt werkt, ga ik elke dag vol motivatie en plezier aan de slag en heb ik meer focus dan ooit.”
- Marije Kromkamp
“Het Succesvol Ondernemen programma van Moniek en Kelly heeft mij geleerd om een stevig fundament neer te zetten, te leren denken als ondernemer, en een eenduidig verhaal naar buiten te communiceren. De grootste les die ik vanuit het programma aan het leren ben is om mezelf echt op waarde te schatten en dat ook durven vragen.”
- Julie van Bennekom
“Kelly en Moniek zijn goud. Geen gezeur, pittig aan de slag en gaan. Leren hoe je je onderneming aanscherpt, je doelgroep bereikt en echt omzet scoort. Ik leer iedere dag en ben blij met de vrijheid die het me op allerlei gebieden geeft.”
- Gigi Bowmer
“Het programma heeft ons zelfvertrouwen gegeven als ondernemers en daarnaast ook veel overzicht en duidelijkheid. We werken nu in heel duidelijke kaders voor onze klanten, die daar ook blij mee zijn.”
- Sanne Quint
"Eind 2021 gestart met de business coaching van Kelly en Moniek. Wat heeft het me al veel gebracht. Meer focus, keuzes zijn gemaakt, een duidelijk aanbod en inzicht én gegroeid als expert. Je wordt op een prettige en kritische manier gespiegeld, ze denken met je mee en geven tips waar je direct mee aan de slag kunt."
- Joyce Engelen
“Bij Succesvol Ondernemen van Kelly en Moniek bouwde ik een stevig fundament, leerde ik kiezen en focussen. Dit traject heeft daarmee niet alleen een fantastische boost gegeven aan mijn business, maar ook aan mijn privéleven.”
- Toekie van Apeldoorn
“Naast het kijken naar de mogelijkheden voor andere verdienmodellen heeft het Mastermind-programma er ook voor gezorgd dat ik veel meer waarde toeken aan mijn dienstverlening, mijn expert status claim en dat ik kritisch naar wie ik überhaupt als klant wil."
- Marga Teulings
"Succesvol Ondernemen heeft me van de kaders voorzien om from scratch een fundament op te bouwen en daar gericht op te kúnnen gaan bouwen. Het is een kader waar ik gedurende het bouwproces nog steeds regelmatig op terugval."
- Isis Post
"Ik was sceptisch, het was een investering, maar de waarde is nog 100x hoger. Je gaat enorm buiten je comfortzone, maar het resulteert in een enorme comfortzone. Bizar, ik kan het soms nog niet geloven hoe ongelofelijk makkelijk het gaat. Thanks coaches, you rock!"
- Larissa Kapnissakis
“Door het Succesvol Ondernemen programma heb ik geleerd mijn dienstverlening op een structurele en consistente manier kenbaar te maken aan mijn doelgroep, zodat zij mij makkelijker kunnen vinden en ik in gesprekken helder kan verwoorden wat ik voor wie kan betekenen als coach. Met een geweldig resultaat!”
- Judith Oude Reimerink
“Dankzij de coaching van Moniek en Kelly, kon ik een stevige basis bouwen voor mijn onderneming in bijberoep. Door deze basis te blijven finetunen dankziende continue feedback van zowel Moniek als de andere collega’s in de Succesvol Ondernemen community, heb ik nu de stap kunnen zetten om als zelfstandig in hoofdberoep aan de slag te gaan.”
- Laura Antonacci
“Ik heb geleerd waar ik de juiste focus moet leggen en hoe ik best mijn agenda in kan plannen. Waardoor ik naast het werken in loondienst een eigen onderneming heb kunnen starten. Het mooie van dit coachingsprogramma is dat er ook aandacht wordt besteed aan je mindset. Hierdoor sta ik als ondernemer maar zeker ook als mens sterker in mijn schoenen.”
- Sharon van der Walle
“Ik heb inmiddels mijn droomklant duidelijk in kaart en behaal stap voor stap mijn beoogde doelen en bijbehorende successen. Het volgen van de training heeft hierin een belangrijke rol gespeeld.”
- Anouk Nijs
“Via het Succesvol Ondernemen programma van Kelly Weekers heb ik hele concrete handvatten gekregen van Moniek voor het aantrekken van nieuwe ‘droomklanten’ die precies in mijn niche passen. Ik wacht niet meer op wat er op mijn pad komt, maar ga actief de markt in dankzij alle vaardigheden die ik heb meegekregen.”
- Anouk Steenbruggen
“Ook na bijna 20 jaar ondernemen is het goed om weer eens even helemaal terug te gaan naar de basis. Zowel naar de basis van mijn bedrijf als naar de basis van het ondernemen. En dan blijkt dat je enorme blinde vlekken hebt. Het programma van Kelly en Moniek laat je zien waar die blinde vlekken zitten en geven je weer een duidelijk zicht op je bedrijf en het ondernemen.”
- Brigitte de Man
“Moniek heeft mij bij de start van het businesscoachings-programma wat zij samen met Kelly Weekers verzorgt, laten inzien dat ik het zelf ben die het succes kan bepalen wat ik in verschillende opzichten wens voor mijn business. Deze wake-up call heeft me geholpen het heft helemaal in eigen hand te nemen en op een andere manier te gaan ondernemen. “
- Anke Helena van der Vorst
“Dankzij de coaching heb ik de keuze durven maken om echt voor mijn niche te gaan. Het maken van deze Keuze heeft mij zoveel rust en daarmee focus gegeven, duidelijkheid gecreëerd voor opdrachtgevers en een groeiende omzet als resultaat.”
- Annemarie Geels
“Voor mij was een belangrijk leerpunt om ‘nee’ te durven zeggen tegen niet ideale klanten. Door met de juiste mindset en een laser focus te werken staat mijn onderneming nu als een huis. Ook is er weer een goede balans Tussen werk en privé en dat geeft veel rust. Dank je wel Kelly en Moniek!”
- Annemarie Nicholson-Onland
“Succesvol Ondernemen geeft mij als ondernemer rust en structuur waardoor ik veel meer in de flow van mijn werkplezier blijf zitten. Het programma zit ijzersterk in elkaar en begeleid je stap voor stap naar een onderneming waarin je niet alleen meer klanten, winst en vrijheid genereert, maar waarin je als ondernemer ook veel meer overzicht en vertrouwen in je onderneming krijgt.”
- Dine-Marij Roeterd
“Moniek is een fijne coach en sparringspartner. Ze neemt de tijd, heeft een heldere kijk, denkt in mogelijkheden en zet je zonder veel poespas op het juiste spoor van je bedrijf. De oplossingen en idee zijn praktisch en direct toepasbaar waardoor je zelf weer meteen verder kan met jouw ontwikkeling. Samen met Kelly een perfect duo als businesscoach.”
- Dominique Hegtermans
“Het Succesvol Ondernemen programma is super praktisch en heeft ons richting gegeven zodat we nu een solide basis hebben gelegd en verder kunnen bouwen aan een succesvolle business.”
- Doreen van der Pols
“Moniek is voor mij een mentor, coach en adviseur in een. Uit bijvoorbeeld alleen al driekwartier sparren via de telefoon weet Moniek na een aantal goede vragen mijn huidige en gewenste situatie te schetsen om vervolgens het juiste advies en coaching te bieden, waarmee je direct grote én de juiste stappen kunt maken in je bedrijf.”
- Britt Noppen
“In de online trainingen, coaching en gesloten Q&A’s krijg je alle handvatten die je nodig hebt om je bedrijf met een stevig fundament neer te zetten, hoe je met de juiste midset en focus altijd een goede planning hebt, dagelijks je to do lijst ook echt afkrijgt, je structuur en regelmaat krijgt in je werk en privé wat ervoor zorgt dat je vrijheid krijgt.”
- Cynthia Noordhoek
“Moniek is een business coach die aanzet tot het maximale. Vol pit en enthousiasme loopt ze naast je. Ze is een gedegen sparringpartner, die goed luistert en daardoor feilloos vertaald welke stappen nodig zijn om nog beter te worden als ondernemer.”
- Darja Brouwers
“7 maanden geleden ben ik begonnen met het Succesvol Ondernemen programma van Kelly. Enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Door Kelly haar programma heb ik mijn bedrijf naar een hoger level kunnen krijgen. Daarnaast geeft ze waardevolle tips over midset en social media.”
- Inge Solleveld
“Wij hebben direct besloten deel te nemen aan het programma Succesvol Ondernemen en ik kan absoluut zeggen dat dit één van onze beste investeringen ooit is geweest.”
- Iris Fransen
“Ik vind het enorm fijn om met Moniek samen te werken omdat ze duidelijk is en ook weet waar ik ‘vandaan kom’. Zonder oordeel laat Moniek mij er vaak zelf achter komen wat de juiste beslissing voor mij is. Geen vraag is te gek en hierdoor groei ik enorm en maak ik keuzes die ik voorheen niet had durven maken.”
- Jael Amouyal
“Sinds ik met Moniek aan de slag ben, heb ik enorme stappen met mijn bedrijf gezet. Goed zijn in je werk is 1 ding, echter ondernemen is een vak apart en Moniek heef me al vele fijne kneepjes van dat vak geleerd. De oprechte en no-nonsens manier van communiceren vind ik ontzetten fijn.”
- Ellen Hoffmans
“Door de nadruk op consistentie deed ik terug wat ik moest doen en dat zonder omwegen, gedisciplineerd. Ik heb de laatste maanden ontzettend goed gewerkt, schitterende omzet gedraaid en vooral omdat mijn midset, zonder enige arrogantie, de juiste is op dit moment.”
- Freya Verlinde
"Kelly & Moniek nemen je mee tot diepste kern van je onderneming, van strategie tot mindset en dat je dagelijks weet wat je wél en niet moet doen om de resultaten te gaan boeken."
- Jet Hendriks
"Ik heb een opleiding gedaan op het HBO over het ondernemen, maar wat ik nu in 2 maanden heb geleerd is zo veel meer!"
- Selda Comert Uluhan
“Ik heb m’n vrijheid weer terug als onderneemster. De allergrootste transitie daarin was mijn eigen persoonlijke ontwikkeling om vol zelfvertrouwen deze stappen te zetten naar mijn 3.0 onderneming.”
- Laura Hollink
“Kelly en Moniek wezen mij op mijn focuspunten en wisten weer rust te brengen in mijzelf en daarmee mijn onderneming. Op deze manier kon ik vanuit vertrouwen gaan ondernemen.”
- Leoniek Janssen Steenberg
“Kelly en Moniek zijn doortastend en bieden concreet alle handvatten die nodig zijn om mijn business naar een hoger plan te tillen, zakelijk én persoonlijk. Het is geen vaag verhaal, maar alles kun je meteen concreet Zelf toepassen en doen.”
- Kirsten de Roo
“Coaching die zich binnen het jaar terug verdient.”
- Karine van den Noort
“Door Moniek ben ik met mijn onderneming meer gaan focussen, waardoor het succes nog meer naar me toe is gekomen en mijn winst verdubbeld is.”
- Kim Kortenray
“Een van de beste investeringen in mijn ontwikkeling als ondernemer was het volgen van het coachingsprogramma Succesvol Ondernemen. Het heeft me geholpen om mezelf echt als expert te positioneren, mijn niche te vinden en mijn marketing/sales goed op orde te krijgen. Ik heb daardoor veel meer plezier, focus en succes gekregen in mijn werk.”
- Marcia Korenhof
“Vrijheid betekent dat ik mijn jongens twee dagen per week van school kan halen. Daarnaast steeds meer aan het werk ben voor mijn ideale klanten en een verdubbeling van mijn omzet (binnen een jaar) zonder extra kosten.”
- Marije Reniers
“Er is zoveel wat we van Kelly Weekers kunnen leren... van midset, lifestyle tips tot succesvol ondernemen! De belangrijkste lessen die ik van haar, en Moniek van Rheenen hun coaching heb meegenomen zijn meer structuur, beter plannen en consistent werken.”
- Mariska Ek
“Hoe blijf je staan bij de eerste hobbels en zorg je dat je niet opgeeft? Door vast te houden aan de Succesvol Starten strategie heb ik mijn LinkedIn commnunity enorm uitgebreid en inspireer ik nu dagelijks honderden potentiële klanten. Ik heb interactie met mijn doelgroep en sta op hun netvlies.”
- Linda van Valkenhoef
“Ik heb door deze training na twee jaar pionieren meer focus aangebracht in mijn bedrijf en duidelijke keuzes gemaakt. In: ‘Waar ben ik goed in?’ In combinatie met ‘waar word IK heel blij van?’ en dit werpt zijn vruchten af. Door ook ‘nee’ te zeggen tegen aanvragen, houd ik ruimte in mijn agenda om vol te gaan voor wat ik graag wil doen. En daar de beste versie van mijzelf in te worden.”
- Linda Bult
“Door deel te nemen aan het Succesvol Ondernemen programma heb ik de juiste focus gevonden en weet ik waar ik naartoe wil! Meer focus, meer structuur, weten waarom je doet wat je doet, en het gaat fantastisch!”
- Manou Pauw
“Binnen zes weken heb ik stapsgewijs mijn onderneming opgebouwd. Het fundament staat als een huis, ik weet mijn ideale klanten te vinden en binden en kan in alle vrijheid ondernemen. Dit alles met goede focus en een doordacht pan van aanpak.”
- Natascha de Swart
“Door het Succesvol Ondernemen programma van Kelly heb ik mijn niche gevonden, mijn omzet verdrievoudigd binnen een jaar en een hele andere midset gevonden.”
- Pleunie Groen
“De praktische tips en waardevolle tools zorgen ervoor dat ik iedere dag met de juiste focus kan bouwen aan mijn onderneming.”
- Renate Hofstede-Riezebos
“Door Kelly durfde ik te kiezen voor een specifieke doelgroep, kreeg ik meer focus en zette ik mijn merk en diensten steviger neer. En dat werpt zijn vruchten af. Ik heb leukere klanten, mijn omzet is gegroeid en ik ervaar minder stress. Precies wat ze belooft met haar programma dus.”
- Marit Vervaart
“Mijn doelstellingen voor dit jaar ga ik ruim halen en dat was nooit gelukt zonder deelname aan de coaching.”
- Melanie Wensink
“Moniek is het type coach ‘leren van de beste’. Haar kennis, ervaring en strategische inzichten vertaalt ze naar slimme oplossingen en antwoorden op mijn vragen. Moniek daagt je uit, helpt je opschalen en is zeer betrokken."
- Mieke Verhoef
“Moniek is een fijne businesscoach. Ze weet precies de vinger op de zere plek te leggen en is zowel ‘supportive’ als streng wanneer nodig. Haar praktische adviezen hebben mij geholpen om mijn bedrijf beter op de kaart te zetten en mijn eigen visie en strategie nog helderder te zien en verwoorden.”
- Sharon Schouten - Tjin A Tsoi
“Dankzij Kelly heb ik veel meer structuur, weet ik precies wat ik moet doen om zichtbaar te zijn en te netwerken en loopt mijn bedrijf als een speer.”
- Silvie van der Zee
“Kelly heeft mij geholpen meer focus te krijgen en te behouden in mijn onderneming. Hierdoor kan ik niet alleen de dingen doen waar ik écht gelukkig van word met de klanten waar ik graag mee werk, maar ook veel meer vrijheid creëren in mijn werkzaamheden.”
- Tamara Rood
“Door het programma Succesvol Ondernemen te volgen en wekelijks mijn vragen te kunnen stellen aan Moniek en Kelly, leerde ik vooral twee dingen: focus vasthouden wanneer je gaat twijfelen, en mijzelf heel duidelijk te positioneren. Ik zou het programma ect aan iedereen aanraden die nog zoekende is naar structureel business genereren en het ondernemen onder de knie krijgen.”
- Željka Simić
“Ik kan de coaching iedereen aanraden wanneer je je bedrijf verder wilt laten groeien en echt stappen wilt gaan maken. De beste zakelijke beslissing ooit. De groei die ik momenteel doormaak, zowel met mijn bedrijf als persoon, was me zonder Kelly en Moniek niet gelukt."
- Romilde van Commenée