Wil jij ook jouw business opschalen en in vrijheid ondernemen?

Moonshot coaching banner Kelly Weekers Moniek van Rheenen

Wij werken maar met een selecte groep ondernemers samen, omdat wij hen onze volledige persoonlijke aandacht bieden. Op dit moment zitten wij vol.

Wil jij het als eerste weten wanneer wij weer een plek beschikbaar hebben voor een ondernemer in onze business coaching? Schrijf je dan via onderstaande knop in voor de wachtlijst en geef in de vragenlijst je motivatie aan om met ons samen te willen werken.

Onze coaching biedt ambitieuze ondernemende vrouwen een intensieve verdieping op strategie- en mindsetniveau en helpt hen op te schalen naar een booming business met behoud van vrijheid én plezier.

Deelname is alleen mogelijk via een selectieprocedure. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar vanwege het exclusieve karakter van de samenwerking.

 

Elke business coach vindt zijn of haar coaching vanzelfsprekend de beste die er is, maar eigenlijk is het alleen belangrijk hoe tevreden de klanten erover zijn. Lees hier hoe dolenthousiast de ondernemers die Kelly en Moniek coachen zijn over de resultaten die ze boeken!