Business coach kosten: leer lucratiever te ondernemen

Het aantal (micro) influencers en ondernemers dat online cursussen en trainingen gaat aanbieden groeit met de dag. En terecht, want het is ook een geweldig idee. Ik doe het zelf al bijna 10 jaar en word er enthousiast van dat velen eindelijk wakker worden en hun niche achterban pogen te verzilveren door het aanbieden van een eigen expertise. Maar welke business coach kosten horen daarbij?

Ik vraag me af, wáárom pakken jullie nu allemaal hetzelfde businessmodel? Dat anderen het doen zegt in de meeste gevallen niets over het feit dat het daadwerkelijk het beste is, des te meer over kuddegedrag. Als ik van velen het aanbod in combinatie met de prijs zie: krijg er gewoon jeukende handen van! De business coach kosten zouden zich eenvoudig moeten terugverdienen.

Het is zó makkelijk veel lucratiever bezig te zijn en óók nog minder hard te werken. Als je gaat ondernemen, ga dan ook denken als ondernemer. En dat begint bij het pakken van je rekenmachine en het fatsoenlijk doorberekenen van je aanbod ten opzichte van je inzet en schaalbaarheid. Zeker nu de markt door deze tendens ook veel sneller verzadigd zal raken.