No nonsense coaching: lees de boeken

Kies voor onze no nonsense coaching en weet precies wat je krijgt. We helpen je de juiste mindset te ontwikkelen en leggen de basis voor een strategie die werkt. We maken je niet gelukkig en je krijgt geen miljoenenbedrijf cadeau. Maar volg je de tips die we je meegeven en gebruik je de handvatten die we je aanreiken? Dan zal je merken dat je persoonlijk en zakelijk groeit.

De no nonsense aanpak is een belangrijk onderdeel van onze coaching. We beloven geen gouden bergen en helpen je met stappenplannen die geen rocket science zijn. Common sense is not common practice, dus zelfs als je weet hoe het beter kan is dat nog geen garantie dat je ermee aan de slag gaat.

Wij helpen je die stap daadwerkelijk te zetten. Je vindt de focus die belangrijk is, leert haalbare stappen te zetten en jouw persoonlijke en zakelijke succes op die manier stukje bij beetje uit te breiden. 

Jouw mindset maakt het mogelijk

Binnen onze no nonsense coaching werken we aan jouw mindset als ondernemer en de strategie voor jouw bedrijf. Het zijn de twee belangrijke peilers die het fundament leggen om succesvoller te worden.

Dus merk je dat je te veel werkt ín je bedrijf in plaats van áán je bedrijf? Lukt het niet goed om nieuwe klanten te vinden waar je graag voor wilt werken? Of zoek je naar een goede strategie om de omzet te verhogen? Wat de reden ook is, vanuit de mindset en een effectieve strategie helpen we je jouw bedrijf en persoonlijke ontwikkeling (weer) op de rails te krijgen. 

Boeken: 100.000+ stuks verkocht

En ben je benieuwd naar hoe we dat vertalen in onze coaching boeken? Lees Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365 van Kelly Weekers. Het bevat alle belangrijke informatie om jouw mindset en denkwijze op een positieve manier te veranderen.

Van het eerste boek zijn meer dan 100.000 stuks verkocht, dus daar hebben we al ontzettend veel anderen mee kunnen helpen. En wil je vervolgens met jouw business aan de slag? Onze no nonsense coaching sluit daar naadloos op aan.

No nonsense coaching: business en persoonlijk 

Kies voor onze no nonsense coaching en weet vooraf precies wat je krijgt. Dankzij business coaching en life coaching zal je zowel persoonlijk als zakelijk groeien.