'In het leven komen we voor oneindig veel beslissingen te staan. Ik heb gemerkt dat ik betere keuzes maak als ik mezelf de juiste vragen stel. Keuzes die mij een gelukkiger mens hebben gemaakt.'

In De kracht van keuze, haar meest persoonlijke boek tot nu toe, neemt Kelly je mee in haar leven en deelt haar kijk op thema’s als vriendschap, ambitie, opvoeding, liefde, verlies en zelfvertrouwen. Het boek voelt als een goed gesprek met een vriendin: zonder voor jou te bepalen wat je moet doen, geeft Kelly je inzichten om ook in jouw leven de juiste keuzes te maken, de keuzes die bij jou passen, en zo de regie terug te pakken op allerlei vlakken.

In dit derde boek deelt Kelly haar levenslessen. Het boek is geschreven in haar kenmerkende no-nonsense stijl en zit boordevol levenslust, humor en relativering.

"Net als alle vorige boeken van Kelly in één ruk uitgelezen! Wat kan zij heerlijk schrijven en sommige delen in het boek zijn ook echte eye-openers! Kelly geeft je praktische tips waar je ook daadwerkelijk meteen mee aan de slag kunt! Ze geeft je een kijkje in haar leven en stelt zich ook kwetsbaar op. De quotes die verspreid in het boek staan zijn ook vattend!"
"Een boek geschreven vanuit het hart! Zo herkenbaar en zo waar wat Kelly schrijft. Vol met levenslessen die ik mezelf maar ook zeker mijn kinderen wil meegeven. Soms heb je net even dat zetje nodig in het leven en dit boek helpt hierbij zeker! Dikke aanrader!"
"Dacht even een hoofdstuk tussendoor te lezen. Maar ben begonnen en heb het in één adem uitgelezen. Zoveel punten van herkenning, af en toe even slikken bij de wat spiegelende confrontaties. Maar heb gewoon zin gekregen om eens met open mind te kijken naar bepaalde zaken in mijn leven en keuzes te gaan maken."
"Ik vind dit echter haar beste boek tot nu toe. Ze legt helder uit dat je altijd een keuze hebt in het leven, ook in minder prettige omstandigheden kun je ervoor kiezen om de controle terug te pakken en beslissingen te nemen die je uiteindelijk een gelukkiger mens zullen maken. Ze gebruikt eerlijke persoonlijke situaties uit haar eigen leven als voorbeeld, wat het voor mij een inspirerend boek maakt. Ik vind dit boek echt een aanrader."
"Zo dankbaar dat Kelly dit boek heeft geschreven. Dat ze zich kwetsbaar durft op te stellen en tegelijk ook heel nuchter, waardoor haar verhaal echt binnenkomt, maar je door haar tips / ervaring ook meteen denk: ik kan dit ook! Kan het boek niet wegleggen!"
"Wauw wat een boek.. vanmiddag aan begonnen en in 1x uitgelezen!!! Echt alles zit erin! Van wake up calls, eye opener, tot strenger zijn en je limiet aangeven! Ik heb weer handvatten waar ik mee vooruit kan!! Dank je wel wederom! ❤️ het is heel makkelijk te lezen gewoon in jip en janneke taal zodat het heel "eigen" en herkenbaar is."