Coaching: business en persoonlijk

Coaching voor ondernemers vraagt om praktische handvatten en hulp waar je echt iets mee kan. Inspiratie is fijn, maar levert je weinig op als je daar morgen mee aan de slag moet. Je hebt dan veel meer aan een stappenplan, een strategische wijziging of een manier om meer ideale klanten te vinden.

En merk je dat je vooral persoonlijk moet groeien om beter te ondernemen? Wat jouw insteek ook is, zowel starters, ondernemers met jarenlange ervaring als andere professionals beginnen bij de basis. Wij, Kelly Weekers en Moniek van Rheenen, bieden je de coaching waar je echt wat aan hebt om vooruit te komen. Common sense is not common practice, dus zelfs als je weet dat iets werkt of beter is betekent dat niet dat je er zonder coaching mee aan de slag gaat.

Psycholoog en ondernemerscoach

Onze coaching is gebaseerd op psychologische inzichten, ervaringen als ondernemers en natuurlijk specifiek afgestemd op waar jij naar op zoek bent. Dus ben je starter, een ondernemer met ervaring of een Mastermind die de puntjes op de ‘i’ wilt zetten? We stemmen de coaching precies af op waar jij behoefte aan hebt.

Dus gaat het je om life coaching of business coaching? In de beide gevallen bieden we je precies wat je nodig hebt. Door jou beter te leren kennen kunnen we je helpen met praktische stappen, in hapklare brokken om daarmee niet meteen in het diepe te hoeven springen. 

Nog beter doen waar je goed in bent

Coaching helpt je beter te worden in waar je goed in bent. Een paar van de thema’s die we behandelen zijn:

  • Juiste mindset ontwikkelen
    Pas met de juiste mindset krijg je het voor elkaar om meer te bereiken. Dus hoe sta je erin als ondernemer of professional en waar kan dat effectiever?
  • Effectieve strategie bepalen
    Hoe vind je jouw ideale klanten en wat kan er beter aan jouw strategie? Het vormt de focus van onze business coaching voor jouw bedrijf. 

Coaching voor jou

Met onze coaching leg je de basis voor persoonlijke groei en een sterker bedrijf. We maken je niet gelukkig en doen je geen miljoenenbedrijf cadeau. Maar gebruik je de mindset, strategie en aanpak die wij je leren? Dan zal je merken dat je succesvoller wordt in het bereiken van je doelen.