Coach voor zzp ers: voor werk en privé

Wat doet een goede coach voor zzp ers? Misschien heb je een aantal coaches bekeken. En probeer je te achterhalen waarom ze jou daadwerkelijk goed kunnen helpen. Want, hoe herken je kwaliteit? En past zo’n training of coachingstraject eigenlijk wel bij jou?

Een zzp coach kan je helpen goed te starten, harder te groeien en uiteindelijk de puntjes op de ‘i’ te zetten. En twijfel je over de prijs voor jouw producten of diensten? Of ben je benieuwd hoe je structureel meer klanten kunt verzamelen? Het zijn allemaal doelstellingen die je vast een keer voorbij hebt zien komen. Of die je hoort bij andere zzp’ers om je heen. 

Voor starters en als je al verder bent

Een goede coach voor zzp begint op jouw niveau. En dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar we merken in de praktijk dat dit lang niet altijd goed gaat. Als starter worstel je met heel andere vragen dan wanneer je al 5 jaar een bedrijf hebt. En je merkt dat je bijvoorbeeld online meer moet gaan doen om de veranderingen bij te houden.

Wat ons betreft zou een coach voor zzp ers je op drie niveaus moeten helpen, dus dat is waar we binnen business coaching programma’s voor hebben:

  • Startende ondernemer
    Je gaat net van start, en dat wil je goed doen. Er komt veel op je af, dus waar moet je rekening mee houden? Een goede coach helpt je een vliegende start te maken. 
  • Groeiende ondernemer
    Zodra je de eerste successen boekt smaakt dat natuurlijk naar meer. Hoe bouw je aan meer klanten, vind je focus en werk je aan vertrouwen? Dat is waar je behoefte aan hebt als je groeit.
  • Expert
    Als expert wil je opschalen. En ondernemen in vrijheid, zonder de verplichtingen die je misschien nog kent uit loondienst. Daar helpen we je bij, als zzp coach die samen met jou de puntjes op de ‘i’ zet. 

Tip: en twijfel je op welke manier we het best jouw zzp coach kunnen zijn? Stel ons gewoon je vragen, stuur een e-mail naar info@moonshot-coaching.com. Aan de hand van een paar eenvoudige antwoorden bepalen we op welk niveau jij zit en hoe we je het best kunnen helpen. 

Coach voor zzp ers: persoonlijke groei is net zo belangrijk

Wij zijn in de basis jouw coach voor zzp ers. Al is het net zo belangrijk om de juiste mindset te ontwikkelen. En dat gaat over persoonlijke groei. De boeken van Kelly helpen je die mindset te ontwikkelen. Daarmee leg je in jouw persoonlijke leven de basis om er ook als zelfstandig ondernemer vervolgens alles uit te halen.