Business coach voor ZZP en starters

Moonshot Coaching is jouw business coach voor ZZP en starters. Wij ervaren namelijk iedere dag de vrijheid die jij waarschijnlijk net zo belangrijk vindt. En dat is niet vanzelf gekomen, daar hebben we jarenlang hard aan gewerkt. Onze ervaringen, kennis en ook de missers hebben we samengebracht in een no nonsense coachingsprogramma.

Dus ben jij benieuwd hoe Kelly veranderde van een jaloerse blik op haar man John Ewbank die zijn laptop openklapte en muziek maakte waar hij wilde naar een succesvolle ZZP business coach die vanuit overal ter wereld kan werken? En wil je weten hoe Moniek de drijvende kracht bleek om van het traditionele vak een online coachingsbusiness te maken? De kern daarvan leggen we je uit in onze coachingsprogramma’s. 

Onze vrijheid voor jouw ondernemerschap

Op die manier gebruiken we onze vrijheid en hoe we daartoe gekomen zijn om jou op weg te helpen met het ondernemerschap. Dat doen we voor ZZP en starters, omdat we nog heel goed weten hoe we op precies hetzelfde punt als jij hebben gestaan.

Business coach voor ZZP en starters

Dus zoek je een business coach voor ZZP en starters? Wij weten wat je meemaakt, kennen de wens naar meer vrijheid en hebben bovendien ervaren hoe je daar kunt komen. 

We besparen je de jarenlange zoektocht en worstelingen, door je stap voor stap en in hapklare brokken op weg te helpen. Je ontwikkelt de juiste mindset en een strategie die werkt, om straks dezelfde vrijheid te ervaren waar wij iedere dag zo blij van worden.