Hoe je jouw onderneming start en je eerste klant binnenhaalt!

Succesvol Starten Business Coaching

Succesvol Starten

meer dan 50 deelnemers gingen je voor

5/5
Level 1
Startende ondernemer
Het doel
Onderneming opzetten en eerste klant binnenhalen
Coachingsduur
5 stappen; 31 videolessen
+ opdrachten
Coachingsvorm
Online + persoonlijke begeleiding

Wat is het?

Succesvol Starten is een 5-staps online coachingsprogramma met opdrachten,  live Q&A’s en een community met ondernemers. Het leert je hoe je een succesvolle business start en je eerste klant binnenhaalt.

Voor wie is het?

Succesvol Starten is voor iedereen die wil gaan ondernemen net is gestart en klanten wilt binnenhalen. Het programma werkt voor elke ondernemer, of je nu al enige kennis of ervaring hebt of nog helemaal niet.

Waar vindt het plaats?

Het Succesvol Starten coachingsprogramma is online en bestaat uit trainingsvideo’s, opdrachten, live Q&A’s en een ondernemerscommunity. Je volgt het programma online en in je eigen tempo.

Hoe werkt het?

Je bekijkt de video’s, maakt de opdrachten en gebruikt de hulpmiddelen. Je stelt vragen in de ondernemerscommunity of tijdens de live Q&A’s. Volg het proces, krijg de resultaten!

Wanneer start het?

 Succesvol Starten is een online coachingstraject en start op het moment dat je je inschrijft. Je volgt het op het op jouw eigen tempo. Je krijgt levenslang toegang tot de online training, opdrachten en ondernemerscommunity. Je krijgt een jaar lang toegang tot de persoonlijke begeleiding. 

Waarom bestaat het?

We hebben Succesvol Starten gemaakt, omdat er geen coachingsprogramma bestond dat een startende ondernemer precies leert hoe je vanaf niets je onderneming opzet en die eerste klant binnenhaalt. Wij leren je met dit praktische stappenplan en de persoonlijke begeleiding hoe je dat doet! 

Aanbevelingen

"Sinds september 2020 volg ik het Succesvol Starten coachprogramma van Kelly Weekers. Het programma heeft een prettige, overzichtelijke en duidelijke opbouw hoe je je eigen onderneming kunt opzetten. Het prettige aan het programma is dat Kelly daarin ook extra aandacht besteed aan je mindset als ondernemer. Hoe blijf je staan bij de eerste hobbels en zorg je dat je niet opgeeft? Door vast te houden aan de succesvol starten strategie heb ik mijn LinkedIn community enorm uitgebreid en inspireer ik nu dagelijks honderden potentiële klanten. Ik heb interactie met mijn doelgroep en sta op hun netvlies. De eerste klant is een feit!"
Linda van Valkenhoef
"Het is ontzettend spannend om je eigen onderneming te starten. Dankzij het Succesvol starten programma van Kelly heb ik een sterke basis neer kunnen zetten voor mijn bedrijf. Alle belangrijke stappen om een onderneming te starten komen aan bod. Maar het gaat verder dan alleen de basis. Ik heb geleerd waar ik de juiste focus moet leggen en hoe ik het best mijn agenda in kan plannen. Waardoor ik naast het werken in loondienst een eigen onderneming heb kunnen starten. Het mooie van dit coaching programma is dat er ook aandacht wordt besteed aan je mind-set. Hierdoor sta ik als ondernemer maar zeker ook als mens sterker in mijn schoenen. De positiviteit waar Kelly alles mee brengt is erg aanstekelijk en heeft me heel erg gemotiveerd. Voor mij is het Succesvol starten programma heel waardevol, ik zou het elke startende ondernemer aanbevelen!"
Sharon van der Walle
"Praktisch, nuchter en positief is hoe ik Kelly als coach ervaar in het Succesvol Starten programma. Het programma is opgebouwd uit verschillende modules gericht op het neerzetten van een stevig fundament voor jouw onderneming. Doordat het online video's zijn heb ik het programma op mijn eigen tempo kunnen volgen, wat ik als erg prettig heb ervaren, gezien ik ook nog in loondienst werk naast het opzetten van mijn onderneming. Met de maandelijkse Q&A onderscheidt het programma zich in mijn optiek van andere online cursussen. Hierbij is geen vraag te gek en neemt Kelly écht de tijd om mee te kijken en uit eigen ervaring te ondersteunen met praktische tips. De eigen ervaring is voor mij ook een reden geweest om dit programma te gaan volgen, Kelly heeft bereikt wat zij verkoopt en weet waar zij het over heeft en wat wij als startende ondernemers meemaken. Absoluut een aanrader als jij voor de lange termijn gaat ondernemen en de basis goed neer wilt zetten!"
Anikki Dusseldorp
Linda van Valkenhoef
Image is not available
Linda van Valkenhoef

"Sinds september 2020 volg ik het Succesvol Starten coachprogramma van Kelly Weekers. Het programma heeft een prettige, overzichtelijke en duidelijke opbouw hoe je je eigen onderneming kunt opzetten. Het prettige aan het programma is dat Kelly daarin ook extra aandacht besteed aan je mindset als ondernemer. Hoe blijf je staan bij de eerste hobbels en zorg je dat je niet opgeeft? Door vast te houden aan de succesvol starten strategie heb ik mijn LinkedIn community enorm uitgebreid en inspireer ik nu dagelijks honderden potentiële klanten. Ik heb interactie met mijn doelgroep en sta op hun netvlies. De eerste klant is een feit!"​

Sharon van der Walle
Image is not available
Sharon van der Walle

"Het is ontzettend spannend om je eigen onderneming te starten. Dankzij het Succesvol starten programma van Kelly heb ik een sterke basis neer kunnen zetten voor mijn bedrijf. Alle belangrijke stappen om een onderneming te starten komen aan bod. Maar het gaat verder dan alleen de basis. Ik heb geleerd waar ik de juiste focus moet leggen en hoe ik het best mijn agenda in kan plannen. Waardoor ik naast het werken in loondienst een eigen onderneming heb kunnen starten. Het mooie van dit coaching programma is dat er ook aandacht wordt besteed aan je mind-set. Hierdoor sta ik als ondernemer maar zeker ook als mens sterker in mijn schoenen. De positiviteit waar Kelly alles mee brengt is erg aanstekelijk en heeft me heel erg gemotiveerd. Voor mij is het Succesvol starten programma heel waardevol, ik zou het elke startende ondernemer aanbevelen!"​

Anikki Dusseldorp
Image is not available
Anikki Dusseldorp

"Praktisch, nuchter en positief is hoe ik Kelly als coach ervaar in het Succesvol Starten programma. Het programma is opgebouwd uit verschillende modules gericht op het neerzetten van een stevig fundament voor jouw onderneming. Doordat het online video's zijn heb ik het programma op mijn eigen tempo kunnen volgen, wat ik als erg prettig heb ervaren, gezien ik ook nog in loondienst werk naast het opzetten van mijn onderneming. Met de maandelijkse Q&A onderscheidt het programma zich in mijn optiek van andere online cursussen. Hierbij is geen vraag te gek en neemt Kelly écht de tijd om mee te kijken en uit eigen ervaring te ondersteunen met praktische tips. De eigen ervaring is voor mij ook een reden geweest om dit programma te gaan volgen, Kelly heeft bereikt wat zij verkoopt en weet waar zij het over heeft en wat wij als startende ondernemers meemaken. Absoluut een aanrader als jij voor de lange termijn gaat ondernemen en de basis goed neer wilt zetten!"​

Is mijn programma Succesvol Starten geschikt voor jou?

 • Wil jij gaan ondernemen of ben jij net gestart?
 • Heb je behoefte aan focus en structuur?
 • Heb je behoefte aan een duidelijke planning?
 • Wil je graag klanten binnenhalen?
 • Heb jij behoefte aan een praktisch stappenplan om succesvol te kunnen starten?
 • En wil jij over vraagstukken, dilemma’s en onzekerheden kunnen sparren met een van de succesvolste ondernemers en business coaches van Nederland?

Als jij op deze vragen “ja” kan antwoorden, dan is het Succesvol Starten programma perfect voor je! Middels 31 videolessen verdeeld over 5 modules en tientallen opdrachten leer je alles wat je moet weten om je eigen onderneming te starten en klanten te krijgen. Vervolgens kun je in de besloten community elke dag jouw vragen stellen en successen delen. Daarnaast gaan Kelly en Moniek ook elke maand live in de community voor een Q&A zodat jullie ook nog op die manier samen kunnen sparren over jouw business!

Met behulp van een concreet stappenplan leer je hoe je van een idee naar een onderneming gaat zodat jij die eerste klant in jouw droombedrijf kan binnenhalen. Wij leren je hoe jij vanuit jouw kracht gaat ondernemen en hoe jij dat doet met een flinke dosis zelfvertrouwen. Goede marketing is essentieel om te kunnen knallen, dus jullie gaan het er zeker over hebben hoe jij dit effectief online en offline in kunt zetten. Daarnaast is het enorm belangrijk dat jij als ondernemer de juiste focus hebt, ‘nee’ leert zeggen en vooral weet wat je doet, zodat je zo snel mogelijk klanten gaat werven en jouw onderneming een vliegende start kunt laten maken. En dat is pas het begin, jullie gaan nog veel meer doen samen. Dit is hèt business programma om te leren hoe je jouw onderneming succesvol start en jouw eerste klant binnenhaalt!

Hoe werkt het?

Om een onderneming te starten en te laten groeien heb je meer nodig dan alleen kennis, je hebt een motiverende omgeving nodig om het echt toe te gaan passen. Succesvol Starten combineert een bewezen succesvolle strategie met de juiste mindset, een interactieve community van ondernemers én persoonlijke begeleiding voor optimaal resultaat.

Bewezen strategie

Met hopen kom je er niet, je hebt een plan nodig om succes te boeken. Wij geven jou de bewezen strategie zodat je precies weet wat je moet doen om resultaat te behalen. Volg het praktische stappenplan en laat je helpen in jouw groeiproces zodat jij altijd aan de juiste knoppen draait om jouw doelen te realiseren. 

Ondernemerscommunity 

Het is heel erg moeilijk een groei door te maken wanneer je blijft omringen met mensen die je op datzelfde oude niveau houden. Daarom ga je deel uitmaken van een motiverende en inspirerende ondernemerscommunity; werk samen, vraag om hulp, oefen met elkaar en vier samen de successen die erop volgen!    

Succes mindset

Je kan nog zo’n fantastische strategie hebben, als je niet in jezelf en jouw onderneming gelooft kom je er niet. Doordat jij de succes mindset eigen maakt leer je jezelf snel te herpakken, positief te blijven denken en vertrouwen te houden. Jij denkt en handelt als een succesvolle ondernemer! 

Persoonlijke begeleiding

Het maakt niet uit hoe fantastisch een coachingsprogramma is, je zult altijd vragen hebben. Nu heb je 24/7/365 de mogelijkheid om vragen te stellen aan ons in de community en maandelijks deel te nemen aan de live Q&A. 

Inhoud Succesvol Starten coachingsprogramma

In vijf stappen jouw onderneming starten en je eerste klant binnenhalen,
dit is hoe we het doen.

 • Hoe het programma werkt
 • De Succesvol Starten Community
 • 1.0 Intro
 • 1.1 Van idee naar plan
 • 1.2 Jouw kwaliteiten
 • 1.3 Markt verkennen
 • 1.4 Jouw product of dienst
 • 1.5 Financiële doelen
 • 1.6 Werkmeters maken
 • 1.7 Vragen
 • 2.0 Intro
 • 2.1 Status quo
 • 2.2 De valkuilen
 • 2.3 Zelfvertrouwen boosten
 • 2.4  Vanuit jouw kracht ondernemen
 • 2.5 Durven en doen
 • 2.6 Vragen
 • 3.0 Intro
 • 3.1 Jezelf laten zien
 • 3.2 Social media
 • 3.3 Klanten vinden
 • 3.4 Klanten binden
 • 3.5 Verkopen
 • 3.6 Vragen
 • 4.0 Intro
 • 4.1 Werkethiek
 • 4.2 Keuzes maken
 • 4.3 Consistentie
 • 4.4 Van druk naar productief
 • 4.5 Tevreden klanten
 • 4.6 Vragen
 • 5.0 Intro
 • 5.1 De strategie
 • 5.2 Succes mindset
 • 5.3 Geduld en vertrouwen
 • 5.4 Blijven reflecteren
 • 5.5 Vragen
 

Elke business coach vindt zijn of haar coaching vanzelfsprekend de beste die er is, maar eigenlijk is het alleen belangrijk hoe tevreden de klanten erover zijn. Lees hoe dolenthousiast de ondernemers die je voorgingen, zijn over de groei die ze samen met Kelly en Moniek hebben doorgemaakt!

Toch niets voor jou? 100% geld terug

Zoals je vast al hebt gelezen in de aanbevelingen zijn onze deelnemers dolenthousiast over alles wat ze leren en de resultaten die ze boeken. Daarom beloven wij, dat als jij binnen 14 dagen niet voldoende hebt gehad aan de coaching, je je geld terugkrijgt. 

Niet goed geld terug garantie
Conform artikel 12, lid 2 van de Algemene voorwaarden