Hoe je een succesvolle onderneming neerzet en groeit
in klanten, focus en vertrouwen!

Succesvol Ondernemen Business Coaching

Succesvol Ondernemen

Meer dan 700 deelnemers gingen je voor

5/5
Level 2
Groeiende ondernemer
Het doel
Meer klanten, meer focus, meer vertrouwen
Coachingsduur
6 stappen; 40 videolessen + opdrachten
Coachingsvorm
Online + persoonlijke begeleiding

Wat is het?

Succesvol Ondernemen is een 6-staps online coachingsprogramma met opdrachten, live Q&A’s en een community met ondernemers. Het leert je hoe je groeit in klanten, focus en vertrouwen.  

Voor wie is het?

Succesvol Ondernemen is voor ondernemers die willen groeien in klanten, focus en vertrouwen. Het programma is geschikt voor ondernemers die al enige tijd hun eigen onderneming hebben of ervaring hebben opgedaan in loondienst op het vakgebied waarin ze willen gaan ondernemen.

Waar vindt het plaats?

Het Succesvol Ondernemen coachingsprogramma is online en bestaat uit trainingsvideo’s, opdrachten, live Q&A’s en een ondernemerscommunity. Je volgt het programma online en in je eigen tempo.

Hoe werkt het?

Je bekijkt de video’s, maakt de opdrachten en gebruikt de hulpmiddelen. Je stelt vragen in de ondernemerscommunity of tijdens de live Q&A’s. Volgt het proces, krijg de resultaten! 

Wanneer start het?

Succesvol Ondernemen is een online coachingstraject en start op het moment dat je wordt toegelaten naar aanleiding van het strategiegesprek. Je volgt het programma op jouw eigen tempo. Je krijgt levenslang toegang tot de online training, opdrachten en ondernemerscommunity. Je krijgt een jaar lang toegang tot de persoonlijke begeleiding. 

Waarom bestaat het?

We hebben Succesvol Ondernemen gemaakt, omdat er geen coachingsprogramma bestond dat een groeiende ondernemer precies leert hoe je groeit in klanten, focus en vertrouwen. Wij leren je met dit praktische stappenplan en de persoonlijke begeleiding hoe je dat doet! 

Is mijn programma Succesvol Ondernemen geschikt voor jou?

  • Ben jij een zelfstandige ondernemer?
  • Heb jij al voldoende meters op jouw vakgebied gemaakt (in loondienst of binnen je eigen onderneming)?
  • Verleen jij een dienst (denk aan coach, trainer, adviseur, consultant, makelaar, marketeer of een andere expert in jouw vakgebied)?
  • Heb jij behoefte aan een duidelijke en bewezen succesvolle strategie die je meer klanten oplevert?
  • Wil jij meer focus en structuur aanbrengen in je onderneming?
  • Wil jij meer vertrouwen hebben in jezelf en je onderneming?
  •  

Wij leren je van A tot Z hoe jij jouw onderneming opzet en enorm winstgevend maakt door het hanteren van een bewezen succesvolle strategie. Het is niet het zoveelste programma wat je maar één stukje van de puzzel geeft, om het je vervolgens weer zelf uit te laten zoeken. Nee, Succesvol Ondernemen biedt je hét praktische stappenplan voor het gehele proces.

Van het bepalen van je niche, tot het definiëren van je droomklant, tot het bepalen van de prijs voor je dienst, het creëren van je zichtbaarheid op social media, het structureel organisch binnenhalen van goedbetalende klanten en nog veel meer.

Dit programma is dé manier om jouw onderneming tot een succes te maken! Daarnaast heb je een jaar lang de mogelijkheid om wekelijks live te sparren en jouw vragen te stellen zodat je niet alleen succes krijgt, maar dit ook echt blijft vasthouden.

Hoe werkt het?

Om een onderneming te starten en te laten groeien heb je meer nodig dan alleen kennis, je hebt een motiverende omgeving nodig om het echt toe te gaan passen. Succesvol Ondernemen combineert een bewezen succesvolle strategie met de juiste mindset, een interactieve community van ondernemers én persoonlijke begeleiding voor optimaal resultaat.

Bewezen strategie

Met hopen kom  je er niet, je hebt een plan nodig om succes te boeken. Wij geven jou de bewezen strategie zodat je precies weet wat je moet doen om resultaat te behalen. Volg het praktische stappenplan en laat je helpen in jouw groeiproces zodat jij altijd aan de juiste knoppen draait om jouw doelen te realiseren. 

Ondernemerscommunity 

Het is heel erg moeilijk een groei door te maken wanneer je blijft omringen met mensen die je om datzelfde oude niveau houden. Daarom ga je deel uitmaken van een motiverende en inspirerende ondernemerscommunity; werk samen, vraag om hulp, oefen met elkaar en vier samen de successen die erop volgen!    

Succes mindset

Je kan nog zo’n fantastische strategie hebben, als je niet in jezelf en jouw onderneming gelooft kom je er niet. Doordat jij de succes mindset eigen maakt leer je jezelf snel te herpakken, positief te blijven denken en vertrouwen te houden. Jij denkt en handelt als een succesvolle ondernemer! 

Persoonlijke begeleiding

Het maakt niet uit hoe fantastisch een coachingsprogramma is, je zult altijd vragen hebben. Nu heb je 24/7/365 de mogelijkheid om vragen te stellen aan ons in de community en wekelijks deel te nemen aan de live Q&A. 

Dominique Hegtermans
Image is not available
Dominique Hegtermans

"Moniek is een fijne coach en sparringspartner. Ze neemt de tijd, heeft een heldere kijk, denkt in mogelijkheden en zet je zonder veel poespas op het juiste spoor van je bedrijf. De oplossingen en ideeën zijn praktisch en direct toepasbaar waardoor je zelf weer meteen verder kan met jouw ontwikkeling. Samen met Kelly een perfect duo als businesscoach!"

Dine-Marij Roeterd
Image is not available
Dine-Marij Roeterd

"Succesvol Ondernemen geeft mij als ondernemer rust en structuur waardoor ik veel meer in de flow van mijn werkplezier blijf zitten. Het programma zit ijzersterk in elkaar en begeleid je stap voor stap naar een onderneming waarin je niet alleen meer klanten, winst en vrijheid genereert, maar waarin je als ondernemer ook veel meer overzicht en vertrouwen in je onderneming krijgt. Tijdens het programma werk je aan de onderneming én aan jezelf door de 'succes mindset'. Ik ben ontzettend blij dat ik voor deze combinatie van business-, én lifestyle coaching heb gekozen!"

Sakina Badho
Image is not available
Sakina Badho

“Vier maanden geleden ben ik begonnen met het programma Succesvol Ondernemen van Kelly en Moniek. Ik ben ontzettend blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Kelly en Moniek hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ze weten ervoor te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt en uit je bedrijf. Wat me het meeste aanspreekt is hun gedrevenheid, enthousiasme en positieve aanpak. Door het programma heb ik in een hele korte tijd enorme stappen gemaakt in mijn bedrijf met prachtige resultaten. Wil je ook groeien in meer klanten, meer focus en meer vertrouwen, dan raad ik je Kelly en Moniek aan!”

Isis Post
Image is not available
Isis Post

"Voordat ik met 'Succesvol Ondernemen' startte was ik al een tijd aan het dubben of ik er wel "klaar" voor was. De perfectionist in mij had bedacht dat ik eerst van alles moest afronden om er "klaar" voor te zijn. Klaar om nu écht door te gaan pakken. Wat bleek? Dat was précies hetgeen waardoor ik niet doorpakte. 'Succesvol Ondernemen' heeft me van de kaders voorzien om from scratch een fundament op te bouwen en daar gericht op te kúnnen gaan bouwen. Het is een kader waar ik gedurende het bouwproces nog steeds regelmatig op terugval. Het geeft me het vertrouwen dat - zolang ik actief blijf bouwen - het resultaat er in lijn met de 'bouwtekeningen' uit zal gaan zien."

Julie van Bennekom
Image is not available
Julie van Bennekom

"Het Succesvol Ondernemen programma van Moniek en Kelly heeft mij geleerd om een stevig fundament neer te zetten, te leren denken als ondernemer, en een eenduidig verhaal naar buiten te communiceren. De grootste les die ik vanuit het programma aan het leren ben is om mezelf echt op waarde te schatten en dat ook durven vragen. Ik vind beide super betrokken, lekker no-nonsense, want daar houdt ik van en altijd spot on in de feedback. Heb het programma met veel plezier doorlopen en pluk daar nog elke dag de vruchten van. Dat je goed in je vak bent betekend nog niet dat je goed kan ondernemen, daarom kan ik iedereen aanraden zo'n programma te volgen wanneer je nog meer uit jezelf en je onderneming wil halen. Thanks Moniek & Kelly!"

Manou Pauw
Image is not available
Manou Pauw

"In januari gestart met mijn nieuwe onderneming. Opleiding bijna afgerond en de opdrachten kwamen langzaam aan binnen. Binnen enkele maanden had ik zoveel werk dat ik het overzicht en daardoor de grip verloor. Door deel te nemen aan het Succesvol Ondernemen heb ik de juiste focus gevonden en weet ik waar ik naar toe wil! Meer focus, meer structuur, weten waarom je doet wat je doet, en het gaat fantastisch! De training is fijn om te volgen en de contactmomenten zijn ideaal. Daarnaast is de community een aanwinst om met gelijkgestemden te sparren. Ik kan een ieder die ook tegen deze punten aanloopt Kelly van harte aanbevelen!!​"

Judith Oude Reimerink
Image is not available
Judith Oude Reimerink

"Door het Succesvol Ondernemen Programma heb ik geleerd mijn dienstverlening op een structurele en consistente manier kenbaar te maken aan mijn doelgroep, zodat zij mij makkelijk kunnen vinden en ik in gesprekken helder kan verwoorden wat ik voor wie kan betekenen als coach. Met een geweldig resultaat! Mensen weten mij te vinden, mijn naamsbekendheid groeit en ik heb superfijne klanten waar ik mee mag werken. Door de praktische online opzet , kun je het programma in eigen tempo en tijd volgen. Daarnaast is er ook altijd de back up van zowel Kelly als Moniek mocht je ergens vastlopen. Ook de online community waarin je met medecursisten zit, is waardevol en daarin hou je elkaar scherp.​"

Friedeke Verkleij-Veenman
Image is not available
Friedeke Verkleij-Veenman

"Vragen om een aanbeveling zie ik zelf altijd als een hindernis nemen. Goed kijken en je stappen tellen. Maar als ik gevraagd word is het ook wel een beetje een eer. #succesvolondernemen is een goed doordachte formule, geen deuk in te schoppen. Kelly Weekers en Moniek van Rheenen geven duidelijke tools, oprechte tips en een heldere handleiding. Een modulaire opleiding, met een waanzinnig platform van betrouwbare deelgenoten. Een inclusieve cursus, een online community en het werkt! My penny well spent!​"

Annemarie Nicholson-Onland
Image is not available
Annemarie Nicholson-Onland

"Het Succesvol Ondernemen programma van Kelly en Moniek is een absolute aanrader! Het programma geeft je de juiste tools om een stevig fundament neer te zetten. Aan de hand van overzichtelijke en duidelijk stappen werk je, in je eigen tempo, aan je onderneming. Het sparren met Kelly en Moniek is ook erg waardevol. Ze nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden, ze denken mee en geven eerlijke no-nonsense feedback. Voor mij was een belangrijk leerpunt om ‘nee’ te durven zeggen tegen niet ideale klanten. Door met de juiste mindset en een laser focus te werken staat mijn onderneming nu als een huis. Ook is er weer een goede balans tussen werk en privé en dat geeft veel rust. Dankjewel Kelly en Moniek!"

Remco Hopmans
Image is not available
Remco Hopmans

"Eind Q3 2020 heb ik de knoop doorgehakt en de hulp van Moniek ingeschakeld. Het volgen van het Succesvol Ondernemen programma is voor mij de juiste keuze gebleken. Ik was voorafgaand sceptisch of een online programma mij wel verder kon helpen, maar ik heb er een aantal zaken uitgehaald: de overzichtelijke opzet heeft me ten eerste meer focus opgeleverd. Daarnaast zijn mijn eigen blinde vlekken duidelijker geworden. Ook heb ik nu met een duidelijke strategie mijn eigen succes in de hand."

Mariska Ek
Image is not available
Mariska Ek

"Er is zoveel wat we van Kelly Weekers kunnen leren... van mindset, lifestyle tips tot succesvol ondernemen! De belangrijkste lessen die ik van haar, en Moniek van Rheenen hun coaching heb meegenomen zijn meer structuur, beter plannen en consistent werken."

Zeljka Simic
Image is not available
Zeljka Simic

"Ik ben mijn onderneming gestart vanuit passie en inhoudelijke kennis. Ik stond er niet bij stil dat ondernemen veel meer is dan die passie, in ieder geval succesvol ondernemen. Door het programma Succesvol Ondernemen te volgen en wekelijks mijn vragen (soms wel dezelfde meerdere keren) te kunnen stellen aan Moniek en Kelly leerde ik vooral twee dingen: focus vasthouden wanneer je gaat twijfelen, wanneer het niet helemaal loopt zoals je had verwacht en mijzelf heel duidelijk te positioneren. Een niche kiezen betekende voor mij letterlijk makkelijker mijn klant vinden. Ik zou het programma echt aan iedereen aanraden die nog zoekende is naar structureel business genereren en het ondernemen onder de knie krijgen. Ik vond dat Moniek vaak de juiste vragen wist te stellen en vanuit meerder invalshoeken naar oplossingen keek. Soms heel direct en "streng" maar als je zelf zoekende bent, is dat precies wat je nodig hebt."

Toekie van Apeldoorn
Image is not available
Toekie van Apeldoorn

"Ik was altijd al een professional in m’n vak maar succesvol ondernemen is weer een andere tak van sport. Zoals vele dienstverleners was ik vaak beter voor de ander dan voor mijzelf. Bij Succesvol Ondernemen van Kelly en Moniek bouwde ik een stevig fundament en leerde ik kiezen en focussen. Eerlijk, deskundig en bevlogen stonden ze me bij dit proces terzijde. Inmiddels geniet ik volop van ideale klanten, winst en vrijheid. Dit traject heeft daarmee niet alleen een fantastische boost gegeven aan m’n business, ik geniet ook nog meer van m’n privéleven. Kelly & Moniek, veel dank, ik beveel jullie van harte aan!"

Toch niets voor jou? 100% geld terug

Zoals je vast al hebt gelezen in de aanbevelingen zijn onze deelnemers dolenthousiast over alles wat ze leren en de resultaten die ze boeken. Daarom beloven wij, dat als jij binnen 14 dagen niet voldoende hebt gehad aan de coaching, je je geld terugkrijgt. 

Niet goed geld terug garantie
Conform artikel 12, lid 2 van de Algemene voorwaarden
 

Elke business coach vindt zijn of haar coaching vanzelfsprekend de beste die er is, maar eigenlijk is het alleen belangrijk hoe tevreden de klanten erover zijn. Lees hoe dolenthousiast de ondernemers die je voorgingen, zijn over de groei die ze samen met Kelly en Moniek hebben doorgemaakt!