Hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, meer rust ervaart en meer geniet!

Mindset Masterplan Life Coaching

Mindset Masterplan

5/5

Al meer dan 15.000 deelnemers gingen je voor!

Level 1
Voor iedereen
Het doel
Meer zelfvertrouwen, meer rust, meer genieten
Coachingsduur
5 stappen; 6 videolessen + opdrachten
Coachingsvorm
Online

Wat is het?

Het Mindset Masterplan is een 5-staps online coachingsprogramma met opdrachten en een community met gelijkgestemden. Het leert je hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, meer rust ervaart en meer geniet. 

Voor wie is het?

Het Mindset Masterplan is voor iedereen die wil groeien in zelfvertrouwen, die meer rust wilt ervaren en meer wilt genieten. 

Waar vindt het plaats?

Het Mindset Masterplan coachingsprogramma is online en bestaat uit trainingsvideo’s, opdrachten en een community met gelijkgestemden. Je volgt het programma online en in je eigen tempo. 

Hoe werkt het?

Je bekijkt de video’s, maakt de opdrachten, gebruikt de hulpmiddelen en stelt vragen in de community aan mededeelnemers. 

Wanneer start het?

Het Mindset Masterplan is een online coachingstraject en start op het moment dat je je inschrijft. Je volgt het op het op jouw eigen tempo. Je krijgt levenslang toegang tot de online training, opdrachten en ondernemerscommunity.

Waarom bestaat het?

Wij hebben het Mindset Masterplan gemaakt om je te helpen 365 dagen per jaar te kiezen voor jouw geluk en de tips uit Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365 toe te passen in jouw leven. 

Je kan niet altijd bepalen wat er op je pad komt, maar wel hoe je ermee omgaat. Dit is hét mindset programma wat je helpt 365 dagen per jaar te kiezen voor jouw geluk. Behorende bij de bestsellers Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365!

Niet tevreden? 100% geld terug

Zoals je vast al hebt gelezen in de aanbevelingen zijn onze deelnemers dolenthousiast over alles wat ze leren en de resultaten die ze boeken. Daarom beloven wij, dat als jij binnen 14 dagen niet voldoende hebt gehad aan de coaching, je je geld terugkrijgt. 

Niet goed geld terug garantie
Conform artikel 12, lid 2 van de Algemene voorwaarden