Hoe je jouw business opschaalt en in vrijheid onderneemt

Moonshot coaching banner Kelly Weekers Moniek van Rheenen

Mastermind

17 deelnemers gingen je voor

5/5
Level 3
Expert
Het doel
Opschalen en in vrijheid ondernemen
Coachingsduur
Jaarprogramma
Coachingsvorm
Offline + persoonlijke begeleiding

Wat is het?

De Mastermind is een jaarprogramma met coaching op locatie, opdrachten, live Q&A’s en een community met masterminders. Het leert je hoe je je business opschaalt en in vrijheid onderneemt. 

Voor wie is het?

De Mastermind is voor ambitieuze ondernemers die willen opschalen en in vrijheid willen ondernemen. Het programma is geschikt voor ondernemers die al een bestaande business hebben. 

Waar vindt het plaats?

De Mastermind is offline en bestaat uit zes live-dagen op locatie, opdrachten, live Q&A’s en de Mastermind community. 

Hoe werkt het?

Je maakt de opdrachten, neemt deel aan de dagen op locatie, gebruikt de hulpmiddelen en stelt vragen in de Mastermind community of tijdens de live Q&A’s. Volg het proces, krijg de resultaten!

Wanneer start het?

De Mastermind start in januari en loopt tien maanden. Deelname is alleen mogelijk via een selectieprocedure. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar vanwege het exclusieve karakter van de samenwerking.

Waarom bestaat het?

Wij hebben de Mastermind gemaakt omdat er geen coachingsprogramma bestond dat ondernemers helpt op te schalen naar een booming business met behoud van vrijheid en plezier. Wij leren je tijdens deze persoonlijke jaarbegeleiding hoe je dat doet!

De Mastermind biedt ambitieuze ondernemers een intensieve verdieping op strategie- en mindsetniveau en helpt hen op te schalen naar een booming business met behoud van vrijheid én plezier in het ondernemen.

Deelname is alleen mogelijk via een selectieprocedure. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar vanwege het exclusieve karakter van de samenwerking.

Marije Kromkamp
Image is not available
Marije Kromkamp

"Eind vorig jaar besloot ik om te starten met een coachingstraject omdat ik merkte dat ik behoefte had aan verandering en motivatie. Tijdens de eerste live dagen heb ik besloten om mijn strategie te veranderen, op een manier waar ik zelf nooit op zou zijn gekomen. We hebben een aantal belangrijke aspecten veranderd, die niet alleen mijn motivatie ten goede is gekomen, maar ook mijn bedrijfsresultaat. Mijn klanten zijn zeer tevreden door deze verandering en ik ben meer gemotiveerd dan ooit. Als ondernemer zit je soms vast in een bepaald patroon en Kelly en Moniek geven je dat extra zetje die je nodig hebt, waardoor je ook echt durft te veranderen. En nu ik weet dat deze methode dus echt werkt, ga ik elke dag vol motivatie en plezier aan de slag en heb ik meer focus dan ooit. Het traject bij Kelly en Moniek is de beste investering die ik tot nu toe heb gedaan, niet alleen in mijn bedrijf maar ook in mezelf!"

Larissa Kapnissakis
Image is not available
Larissa Kapnissakis

"Het is 2019-2020 en mijn leven staat letterlijk op zijn kop. Ik weet niet meer hoé ik het allemaal voor elkaar moet krijgen. Tientallen werknemers, honderden klanten, het bedrijf loopt goed, maar ik zelf daar verre van. Ik sta aan de vooravond om mijn bedrijf te verkopen. Een succesvolle business, maar wat is een succesvolle business als je jezelf niet lekker voelt? Het is téveel. Of toch een manager erin? En oh ja, daarnaast nog de opstart van een tweede bedrijf. Ik heb hulp nodig en neem een rigoureus besluit. Niet af en toe een gesprek, nee iets intensiefs om écht iets in gang te zetten, écht iets te veranderen. En dus investeer ik in een intensief coachtraject “Mastermind” van Kelly Weekers. De eerste live sessies zijn gaaf, ik kom vol enthousiasme thuis, maar dan kom ik in die onprettige vibe, precies wat er gebeurt als je buiten je comfortzone komt. Daar zit de verandering, daar zit de groeipijn, maar ik weet als geen ander dat het erbij hoort. Moniek en Kelly zijn kritisch, to-the-point: niet lullen maar poetsen. En dat is wat ik doe, samen met mijn andere 5 Master Minds. We kunnen er een lang verhaal van maken, maar de resultaten spreken boekdelen, binnen een jaar bereik ik dit:
- Succesvolle verkoop van mijn oude bedrijf
- Binnen 1 maand (?!!) maak ik een omzet van > 20K in mijn nieuwe business
- Mijn gehele nieuwe onderneming is online én zonder personeel
- Ik ga van 35K maandelijkse kosten naar 500 (?!!!) euro maandelijkse kosten
- Mijn LinkedIn-bereik groeit van 0 (ik deed níks met LinkedIn) naar 10.000 connecties
- Maar echt veel belangrijker, en daarvoor deed ik het, ik heb mijn leven weer terug. Ik zit zo ongelofelijk lekker in mijn vel.
Ik was sceptisch, het was een investering, maar de waarde is nog 100x groter. Je gaat enorm buiten je comfortzone, maar het resulteert in een enorme comfortzone. Bizar, ik kan het soms nog niet geloven hoe ongelofelijk makkelijk het gaat. Thanks coaches, you rock!"

Marga Teulings
Image is not available
Marga Teulings

“Waarom zoek je continu de samenwerking op? Wordt het niet eens tijd om alleen de regie te gaan pakken.” Zomaar een uitspraak die Kelly even tussendoor doet en die je weer aan het denken zet. Ik vond (en vind nog steeds) het Succesvol Ondernemen programma heel goed in elkaar zitten. Aan alle facetten van ondernemen is gedacht. Ondanks het feit dat ik al 15 jaar een succesvolle onderneming heb, heb ik toch heel veel waardevolle informatie gehaald uit het Succesvol Ondernemen programma. Het programma zet je weer op scherp en zorgt ervoor dat de focus terugkomt. Dit smaakte naar meer, dus ben ik gestart met het Mastermind programma. Het Mastermind programma vind ik niet alleen waardevol vanwege de kritische blik en feedback van Moniek en Kelly, maar vooral ook vanwege het feit dat je met een select groepje ondernemers samen het programma doorloopt. We sparren wekelijks en overleggen regelmatig in de community. We houden elkaar gemotiveerd en zijn kritisch naar elkaar. Voor mij persoonlijk heeft het ervoor gezorgd dat ik anders naar mijn “uren” business ben gaan kijken. Ik had begin 2020 niet gedacht dat ik eind 2020 een online programma zou kunnen aanbieden. Naast het kijken naar de mogelijkheden voor andere verdienmodellen heeft het er ook voor gezorgd dat ik veel meer waarde toeken aan mijn dienstverlening, mijn expert status claim en dat ik kritisch kijk naar wie ik überhaupt als klant wil."

Kirsten de Roo
Image is not available
Kirsten de Roo

"Vorig jaar heb ik gekozen om dit jaar deel te nemen aan de Mastermind. De reden hiervoor is dat ik graag mijn business naar een hoger plan wilde brengen en zelf was ik al een tijdje aan het nadenken over mijn volgende stap in mijn ondernemerschap. Ik wilde nog meer waarde toevoegen aan mijn klanten en nog beter de focus leggen op hoe ik dit zo goed mogelijk kon gaan doen. Voor mijn klanten én mijzelf. Ik ben nu een half jaar bezig met de Mastermind en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg blij ben met deze keuze. Kelly en Moniek zijn doortastend en bieden concreet alle handvatten die nodig zijn om mijn business naar een hoger plan te tillen, zakelijk én persoonlijk. Het is geen vaag verhaal, maar alles kun je meteen concreet zelf toepassen en doen. Daarbij geven ze op een hele prettige manier begeleiding en zijn ze erg betrokken. Het aanbod vanuit de Mastermind ic.m. hun persoonlijke begeleiding maken het uniek. Ik heb mijn business 3.0 kunnen realiseren en ik kijk uit naar de komende maanden van de Mastermind."

Laura Hollink
Image is not available
Laura Hollink

"Ik was al bijna 5 jaar zelfstandig onderneemster maar ik merkte dat ik bleef hangen. Dankzij de coaching van Kelly & Moniek heb ik een enorme transitie weten te maken. Eerst door het stappenplan van Succesvol Ondernemen te doorlopen en consequent nog zichtbaarder te worden, m’n niche nog scherper neer te zetten en laserfocus te leggen op m’n klanten en nee te zeggen tegen de rest. Dat wierp z’n vruchten af, gaf vertrouwen en dat smaakte naar meer. Door het Mastermind traject heb ik persoonlijk én zakelijk de volgende grote transitie gemaakt. Ik heb mijn dienstverlening en businessmodel ijzersterk weten neer te zetten waardoor ik mijn klanten nog sneller en beter kan helpen dan voorheen. Met als resultaat: blije klanten en een blije onderneemster. Ik heb m’n vrijheid weer terug als onderneemster. De allergrootste transitie daarin was mijn eigen persoonlijke ontwikkeling om vol zelfvertrouwen deze stappen te zetten naar mijn 3.0 onderneming. Kelly & Moniek zijn kritisch, scherp en vasthoudend, en dat was soms best (en écht) even nodig om deze resultaten te bereiken."

Romy Thomas
Image is not available
Romy Thomas

"Het is even zoeken waar deze aanbeveling te beginnen omdat er vrijwel op ieder vlak zo een fijne groei heeft plaatsgevonden. Voorafgaand aan de Mastermind zei iemand tegen mij: ‘’Als je die maandomzet wilt gaan draaien, heb je op z’n minst 3 man personeel nodig’’. Ik kan nu zeggen dat ik deze maandomzet kan draaien zónder personeel, met minder uren en juist slimmer werken. Al tijdens de eerste maand nadat ik start met de Mastermind merk ik een enorme groei in de aanloop van potentiële klanten. Anders gezegd; het aantal strategiegesprekken verdubbeld tijdens de éérste maand, bizar. Daarnaast ervaar ik een zichtbare groei op Linkedin. Mijn netwerk groeit per week met 100+ waardevolle connecties en volgers. Verder zie ik nu overzicht wanneer ik mijn agenda open. Voorheen werd mijn agenda bepaald door de agenda’s van mijn klanten. Daardoor werkte ik ook in het weekend terwijl ik er al een drukke week op had zitten. Inmiddels heb ik vaste momenten per week waarop ik mijn klanten coach en ben ik niet langer regio gebonden. Ik kan nu klanten vanuit heel Nederland, en daarbuiten, helpen. Door de Mastermind heb ik geleerd om efficiënter te werken en zélf de regie te behouden. Dit betekent dat ik nu overal ter wereld kan werken, ook als dat vanuit mijn laptop in Spanje is. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat dit binnen een onderneming überhaupt mogelijk zou zijn maar het kan dus écht. De groei die ik mindset-technisch heb doorgemaakt is onbetaalbaar. Ik voel rust, enorm veel vertrouwen voor nu én de toekomst en ik heb alle tools in handen om deze laser-focus te behouden. Op financieel vlak ben ik qua jaaromzet nu al verdubbeld ten opzichte van vorig jaar, en we zitten pas in september. Voor mijn branche betekent dit dat de drukste periode van het jaar dus nog moet komen. Al met al was het een intensief traject waarin ik echt een jaar in een bubbel heb gezeten. Kelly & Monique hebben precies dát gegeven wat ik nodig heb om vanuit 100% vertrouwen te kunnen ondernemen en daarmee op zowel financieel gebied als mindset-technisch gezien, gigantische resultaten neer te zetten. Kelly & Moniek, dank! Met jullie samenwerken is een feest."

 

Elke business coach vindt zijn of haar coaching vanzelfsprekend de beste die er is, maar eigenlijk is het alleen belangrijk hoe tevreden de klanten erover zijn. Lees hier hoe dolenthousiast de ondernemers die Kelly en Moniek coachen zijn over de resultaten die ze boeken!