Happy Lifehacks 365

Met Happy Lifehacks 365 ga je concreet aan de slag met de tips uit de bestseller Happy Life 365. Al meer dan 30.000 enthousiaste lezers gingen je voor!

Dit boek gaat je zeker niet gelukkig maken, maar het gaat je wel de inzichten geven om het geluk 365 dagen per jaar te grijpen, wanneer het kan. Of je nu wat vaker lak wilt hebben aan wat een ander van je vindt, positiever of zekerder wilt zijn, wilt leren loslaten of het gemis van iets of iemand een plek wilt geven, uiteindelijk kom je altijd uit bij het cliché ‘je moet de knop omzetten’. Maar waar zit die fucking knop dan? Lees vooral het basisboek Happy Life 365. En hoe zet je dat ding dan vervolgens om? Daarvoor zijn deze Lifehacks. Honderd no-nonsense manieren om jouw ‘knop’ wanneer nodig om te zetten waardoor dat leukere leven nog meer binnen handbereik komt.

Koffietijd Happy Lifehacks 365 Kelly Weekers
Kelly Weekers bij Koffietijd
Larissa Kapnissakis
Image is not available
Kelly Wittebol

"Kellys boeken lezen lekker weg en zit boordevol goeie tips! Een super fijne schrijfwijze en het wordt op een nuchtere manier omschreven. Zeker een aanrader!"

Kirsten de Roo
Image is not available
Herna Suciyane

"Een EYEOPENER! Je boeken veranderen mijn mindset, waardoor ik nog meer inzicht krijg in hoe ik gelukkiger kan leven."

Manuela van der Wiel - van Essen
Image is not available
Manuela van der Wiel - van Essen

"Geluk ligt voor ieder binnen handbereik; het ligt er maar net aan hoe je zelf je geluk creëert. In Happy Life 365 geeft Kelly Weekers aan de hand van simpele stappen aan hoe bepalend je denkwijze is voor je eigen geluksgevoel. Dit boek is helder, humoristisch en heerlijk nuchter geschreven, evenals opvolger Happy lifehacks 365. Door de eenvoudige oefeningen krijg je inzicht in je eigen gedrag, ga je positiever in het leven staan en kun je leren hoe je de knop om kunt zetten wanneer dat nodig is. Deze boeken zijn echt een aanrader voor iedereen die zijn of haar leven een beetje leuker wil maken. En ja, soms word je een behoorlijke spiegel voorgehouden en is het even slikken. Maar dat zorgt er wel voor dat je stappen neemt in de juiste richting. Stappen op weg naar een mooier, leuker en positiever leven. Ik wens jou een happy life 365!"

Jasmijn Klarenbeek
Image is not available
Jasmijn Klarenbeek

"Hi Kelly, ik heb je boeken met veel plezier gelezen en weer doorgegeven! En je berichtjes op linked in lees ik ook altijd. Erg fijn en leerzaam. DANK! Groetjes van Jasmijn."

Alex van Overdijk
Image is not available
Alex van Overdijk

"Het boek is zeer toegankelijk te lezen en voor iedereen leesbaar. Ik heb veel van mezelf geleerd tijdens het actieve gedeelte in je boeken om vragen te beantwoorden. Maar als ik een aanbeveling mag geven, dan had ik ervoor gekozen om wat minder to-do-onderwerpen erin te zetten."

Judith Jegers-Boekel
Image is not available
Judith Jegers-Boekel

"In mijn zoektocht naar een 'happier life' kwam ik de boeken van Kelly Weekers tegen. Heerlijk eerlijk geschreven. Herkenbaar en toch ook af en toe met die schop onder je kont van 'doe het dan ook'. Geen excuses, Met een focus op het positieve, op wat er wel kan, wordt je ook gewoon bijna vanzelf meer gelukkig. Geluk is een keuze! Boek 2, de life hacks, geven je juist dat: tips & tricks (en opdrachten) om aan de slag te gaan, o.a. met je jaardoelen. Heel fijn om gericht ermee aan het werk te gaan, op weg naar je happier life!"