Exclusieve aanbieding
speciaal voor oud-deelnemers

Voor jou als oud-deelnemer heb ik een exclusieve aanbieding. Voor maar €99 euro krijg je toegang tot de 2 belangrijke nieuwe onderdelen van F*CK IT én maak je kans op de bonus.

Voer tijdens het afrekenen de kortingscode VERLENGING2023 in om direct jouw verlengingsaanbod te verzilveren!

Koop de verlenging en krijg....

1. Toegang tot de besloten Instagram community t/m 1 september 2023 waar je samen met honderden anderen mijlpalen viert en je laat inspireren en motiveren.

2. Toegang tot 5 opnames van exclusieve masterclasses uit Kelly's coachingsweek waarin ik en andere experts de hele week masterclasses en Q&A's hebben verzorgd om ervoor te zorgen dat jij gaat doen wat je écht wilt en gaat groeien in zelfvertrouwen, balans en rust.

BONUS: als je een verlenging koopt maak je automatisch kans op een 1-1 zoom met Kelly. Zonder toeschouwers, gewoon jij en ik!

Exclusieve masterclasses + Q&A's van Kelly en andere experts!

Alle masterclasses zijn terug te kijken in de exclusieve community kunnen ook worden teruggekeken. De masterclasses zitten boordevol vol tips en tricks, en helpen je te gaan doen wat je écht wilt op diverse gebieden in het leven. Allemaal nieuwe informatie die jou weer een stapje verder helpt!

'Doen wat je écht wilt: spiritualiteit'
Kelly Weekers met gast medium Sabine

‘’We komen allemaal voor uitdagingen te staan in het leven en we herkennen allemaal wel de momenten dat we denken ‘Wat moet ik nu doen? Komt dit nog ooit goed? Wat gaat de toekomst mij brengen? Wat wil ik nu écht?’. Die antwoorden liggen in jou, maar je moet ze wel willen en kunnen horen’’ aldus Sabine. Hoe zorg je ervoor dat je meer in je kracht gaat staan? Leert vertrouwen op je intuïtie? En hoe zorg je ervoor dat je je afsluit voor het negatieve en je focus houdt op positiviteit? Kelly en Sabine delen op een nuchtere en praktische manier hoe je je laat steunen door het universum en mooie dingen op je pad trekt door je gedachten te leren focussen. We sluiten de masterclass af met een Q&A.

'Doen wat je écht wilt: De Kracht van Keuze
Kelly Weekers

"Probeer niet alle ballen hoog te houden, maar kies ervoor welke belangrijk voor je zijn en laat de rest lekker kletteren'' aldus Kelly. Maar hoe maak je (moeilijke) keuzes en weet je of je het juiste doet? Hoe zorg je ervoor dat je je ondanks een druk leven in balans voelt? De Kracht van Keuze gaan gebruiken is essentieel als je je écht happy wilt voelen. Kelly deelt op een nuchtere en praktische manier hoe je jezelf beter leert kennen, hoe zij dat zelf deed, en vanuit daar dicht bij jezelf blijft met het bepalen van de koers van je leven. Uiteraard is er ruimte voor jouw vragen!

'Doen wat je écht wilt: vitaliteit'
Kelly Weekers met gasten
Wendy & Frederique
van Get Fit Girls

''Een gezonde leefstijl is geen dieet'' aldus de Get Fit Girls. Maar wat is dan het geheim om jouw ideale gewicht te bereiken? Hoe behoud je het? Wat zorgt voor meer energie? En meer zelfliefde wanneer je in de spiegel kijkt? Gezondheid en vitaliteit hebben een enorme impact op ons geluksgevoel en daarom gaat Kelly in gesprek met Wendy en Frederique; ze delen tips, tricks, do's en don't om lekker in je vel te zitten! Van het belang van water drinken tot een goede nachtrust en het verliezen van die paar kilo's; alles komt aan bod en er is natuurlijk ook alle tijd voor persoonlijke jouw vragen aan de dames.

'Doen wat je écht wilt: ondernemen & carrière'
Kelly Weekers met gast
Moniek van Rheenen

Kelly en Moniek delen het geheim achter het succes van hun ondernemingen. Hoe durfden zij de stap te zetten van loondienst naar ondernemerschap? Wanneer switch je van baan of koers? Hoe vind je je passie? Hoe behoudt je de balans tussen werk en privé? En hoe zorg je ervoor dat je niet alleen de ballen hebt om te gaan voor wat je hart je ingeeft maar vervolgens ook het vertrouwen dat het zal lukken? Werk beslaat een groot deel van onze tijd en daarin doen wat je écht wilt is belangrijk voor ons levensgeluk. Kelly en Moniek delen hun eye-openers en lessen en nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden!

'Doen wat je écht wilt: ask Kelly'
Kelly Weekers

Vanuit haar expertise als psycholoog coachte Kelly in de afgelopen jaren duizenden mensen en inspireerde zij honderdduizenden met haar boeken. Loop je ergens tegenaan en wil jij Kelly mee laten denken over de oplossing? Wil je weten welke tips Kelly je kan geven in jouw specifieke situatie? Of wil je graag weten hoe Kelly iets heeft aangepakt? Dan is dit jouw kans! Binnen deze masterclass mag je Kelly alles vragen - écht waar - en helpt ze je verder met al jouw vraagstukken. Ze zet de pet op van psycholoog met een juist advies wat goed toe te passen is of van die vriendin met een fijne tip die je gelijk in de praktijk wilt brengen. Ask away!

‘Doen wat je écht wilt: zelfvertrouwen’
Kelly Weekers met gast
Christine Beijnen van Cosmic Life

"Voordat je het bent, moet je het zijn'' aldus Christine. Hoe wordt jij de persoon die écht de regie gaat pakken over jouw leven? Die nee durft te zeggen? Wie is jouw versie 2.0.? Hoe denk je? Hoe voel je je? Hoe gedraag je je? Het hebben van zelfvertrouwen is essentieel als jij voor jezelf wilt gaan kiezen en dingen 'anders' wil doen. En precies daarom gaat Kelly in gesprek met Christine om te praten over de kracht van manifestatie op ons zelfvertrouwen en het creëren van jouw droomleven. Van jezelf klein houden naar in je kracht staan; Kelly en Christine helpen je met praktische tips die je direct kan toepassen en er is ruimte om jouw vragen te stellen!

Je wilt wel vaker doen wat je écht wilt, maar...

…je merkt dat je tock te vaak druk van je omgeving voelt in de keuzes die je maakt. Je wilt meer lak hebben aan de mening van anderen maar je merkt dat je het toch lastig vindt om los te laten en je soms ook laat beïnvloeden in je beslissingen.

Tijd voor jezelf? Soms, maar er is ook zo veel te doen en het is lastig het geleerde vast te houden. Je wilt alle ballen hoog houden, maar hoe dan? Jezelf op de eerste plek zetten is wel een dingetje. Je wil er graag zijn voor anderen, maar soms ga je daar zelf wel een beetje aan onderdoor.  Nee-zeggen is iets wat je lastig vindt.

Je merkt ook dat je het lastig vind je grenzen aan te geven? Dat je lastig vindt die verandering door te zetten. Je wil het wel, maar hoe dan zonder je daar schuldig over te voelen? En hoe zet je de rem op bepaalde mensen die nu toegang hebben tot jouw tijd en aandacht, waar je eigenlijk helemaal geen fijn gevoel bij hebt? Of wat je gewoon te veel energie kost?

Of je nu deze keer pas écht goed in de training gaat duiken, jezelf nog beter wilt leren kennen, vooral wilt vasthouden waarin je al bent gegroeid of je nog verder wilt laten inspireren, dan is deze verlenging perfect voor je! 

Let me tell you, ik was PRECIES zo en ik heb daar in het afgelopen jaar weer enorm veel over geleerd...

Ik was onzeker, perfectionistisch en continu druk met de mening van anderen. Ik maakte wel keuzes, maar koos vooral voor datgene wat de goedkeuring van anderen zou wegdragen, niet waar ik zelf nu zo happy van werd. 

Inmiddels doe ik écht waar ik gelukkig van word – daarvoor heb ik in de afgelopen maanden weer dappere keuzes gemaakt die ik graag met je deel – en weet ik hoe ik blijf kiezen voor datgene. 

Ik schreef natuurlijk 3 bestsellers over die transformatie, verkocht ze aan honderdduizenden mensen en leerde duizenden in mijn trainingen hoe ze het zélf kunnen toepassen in hun leven. En ik coach je er graag (opnieuw) doorheen. 

 

 

 

Wat zijn mijn meest recente eye-openers, do’s en don’ts en welke trucjes gebruik ik vandaag de dag nog steeds om te gaan doen wat ik écht wil en keuzes te maken waar ik gelukkig van wordt? Ik ga ze met je delen. En ik roep er een aantal van mijn favo experts bij om jou nog meer waarde te kunnen geven!

Voer tijdens het afrekenen de kortingscode VERLENGING2023 in.

Dit krijg je allemaal wanneer je een ticket koopt voor de verlenging:

Voer tijdens het afrekenen de kortingscode VERLENGING2023 in.

Waarom NU meedoen?

1. Laatste en goedkoopste kans

Kelly gaat zich zowel privé als zakelijk volledig op het buitenland richten. Daarom geeft ze deze training nog één keer op deze manier in het Nederlands. Of er een volgende editie komt is niet zeker. Daarbij is de prijs van de training omhoog gegaan. Een reguliere deelname kost nu €649. De prijs van de verlenging zal daarmee nooit meer zo goedkoop zijn als nu. Voor maar €99 ben je erbij en kan je niet alleen je vragen stellen aan Kelly, maar krijg je ook weer toegang tot alle nieuwe informatie van haar en andere experts, en maandenlang tot de besloten community. 

2. Toegang tot community als perfecte opfrisbeurt en stok achter de deur

Je krijgt tussen t/m 1 september 2023 weer toegang tot de interactieve community boordevol support van enthousiaste deelnemers, masterclasses en andere inspiratie. Misschien heb je de training niet afgemaakt, ben je er uiteindelijk nooit écht aan begonnen of weet je niet hoe je alles in de praktijk moet brengen. Daar gaat de toegang tot deze nieuwe community je absoluut mee helpen! Zoek een buddy en doe het samen, laat je inspireren door Kelly om het weer op te pakken en maak die frisse start!

3. Toegang tot de live coaching van Kelly

Kelly geeft al jaren helemaal geen life coaching meer, dus dit is je enige kans om er wél bij te zijn en haar al jouw vragen te stellen. Ze neemt hier uitgebreid de tijd voor in de community (dit wordt niet aan een team overgelaten) en geen vraag is te gek! En het leukste: door mee te doen aan de verlenging maak je automatisch kans op een 1-1 zoomsessie met Kelly. Als Kelly 1-1 coaching deed startte dit niet onder een tarief van €4000 dus het is een unieke kans haar als jouw coach te hebben!