Slide 1

Zeg vaker 'fuck it'
en doe wat je écht wilt

Het coachingsprogramma gebaseerd op de bestseller Happy Life 365.

Bestseller Happy Life 365 Kelly Weekers

Behorend bij de bestseller Happy Life 365.

Je wilt wel vaker doen wat je écht wilt, maar...

…je merkt dat je het lastig vindt omdat je soms ook druk van je omgeving voelt. Je wilt meer lak hebben aan de mening van anderen maar je merkt dat je het toch lastig vindt om los te laten en je soms ook laat beïnvloeden in je beslissingen.

Tijd voor jezelf? Soms, maar er is ook zo veel te doen. Je wilt alle ballen hoog houden, maar hoe dan? Jezelf op de eerste plek zetten is wel een dingetje. Je wil er graag zijn voor anderen, maar soms ga je daar zelf wel een beetje aan onderdoor.  

Je merkt ook dat je het lastig vind je grenzen aan te geven? Je wil het wel, maar hoe dan zonder je daar schuldig over te voelen? En hoe zet je de rem op bepaalde mensen die nu toegang hebben tot jouw tijd en aandacht, waar je eigenlijk helemaal geen fijn gevoel bij hebt? Of wat je gewoon te veel energie kost?

Of je nu jezelf nog beter wilt leren kennen, vooral wilt vasthouden wat er al is, kleine stappen wil zetten of grote veranderingen wilt doorvoeren, dit programma leert je hoe!

Het wordt tijd om fuck-it te zeggen en te gaan doen wat je écht wilt!

Van onzeker meisje naar vrouw met fuck-it mentality​

Ik ben van nature vrij zelfverzekerd, maar merkte op dat je zelfvertrouwen al snel vervaagt wanneer je elke dag tegen jezelf vertelt wat je allemaal niet goed doet, niet goed kan, en wat anderen om je heen wél allemaal kunnen.
 
Jaren terug, toen ik nog modellenwerk deed werd ik hier behoorlijk onzeker van. Ik dacht dat dat kwam door de harde wereld waarin ik continu (negatief) werd beoordeeld op mijn uiterlijk, maar eigenlijk zat dat toch iets anders. Dan kan die wereld inderdaad hard zijn, en de mensen erin soms ronduit bot, maar is dat niet überhaupt het leven?

Uiteindelijk bepaal ik nog altijd zelf hoe ik daarmee om ga. En dat was als volgt: Ik had me bedacht dat iedereen me leuk en goed moest vinden. Ik zocht de oplossing voor mijn onzekerheid buiten mezelf, niet in mezelf. En laat dat nu precies het beste recept zijn om keihard te falen. Inmiddels ben ik veel zelfbewuster en weet ik waar ik goed in ben en waar ik helemaal niks van bak. En dat er altijd mensen zullen zijn die mij niet leuk, mooi of goed genoeg vinden. En het fijne is, ik vind dat inmiddels helemaal oké! Omdat ik weet dat het het belangrijkste is wat IK van mezelf vind, niet een ander. Dat het het belangrijkste is te focussen op wat IK mezelf elke dag vertel, niet een ander. En ik mijn eigenwaarde nooit meer op zal hangen aan flutwaarden als 'ik wil door iedereen leuk gevonden worden'.

Wat me bij mezelf ook opviel was dat ik een hele goede vriendin kon zijn. Wanneer mensen om me heen het moeilijk hadden, was ik er voor ze. Ik wist ze te steunen door een luisterend oor te bieden, door een schouder te zijn waarop ze uit konden huilen of het geven van een motiverende peptalk. Wat me daarentegen ook opviel is dat ik mezelf totaal niet steunde wanneer ik het moeilijk had. Het is namelijk niet zo raar dat je weinig zelfvertrouwen ontwikkelt wanneer je jezelf continu negatief toespreekt. Wanneer ik iets fout deed, of mij iets niet lukte, was ik keihard voor mezelf. Gooide ik er gewoon nog een schepje negativiteit bovenop door dingen te zeggen als ‘tuurlijk gaat je dat niet lukken!’ en ‘wat had je verwacht dan?!’. Als ik tegen mijn vrienden zou praten zoals ik voorheen tegen mezelf sprak zou ik echt geen vriend overhouden!

Ik moet de eerste persoon nog tegenkomen die deze struggels nog nooit heeft gehad. Dus of je nu gelukkiger wilt zijn, meer lak aan de mening van een ander wil hebben wat die vindt over hoe jij dingen doet in je leven, makkelijker wilt loslaten en positief denken, de oplossing ligt in jezelf. En het goede nieuws is dat je zelf niet hoeft uit te vinden hoe dan, want ik heb de tools en die ga ik allemaal met je delen in dit programma!

In 6 stappen meer zelfvertrouwen, meer balans en makkelijk loslaten dankzij de fuck-it mentaliteit!

 • Hoe het programma werkt
 • 1.0 Intro
 • 1.1 Wie je bent
 • 1.2 Waar je staat
 • 1.3 Wat je écht wilt
 • 1.4 Jouw doelen
 • 1.5 Het plan
 • 2.0 Intro
 • 2.1 De methodiek
 • 2.2 De no-nonsense denkwijze
 • 2.3 Jouw denken en doen
 • 2.4  Ombuigen
 • 3.0 Intro
 • 3.1 Jouw agenda
 • 3.2 Keuzes maken
 • 3.3 Prioriteiten stellen
 • 3.4 Nee zeggen
 • 3.5 Jezelf op één
 • 4.0 Intro
 • 4.1 Jouw leven, jouw keuzes
 • 4.2 De regie pakken
 • 4.3 Oude gewoontes
 • 4.4 Nieuwe patronen
 • 4.5 Herkennen en veranderen
 • 5.0 Intro
 • 5.1 Shit een plek geven
 • 5.2 Dapper zijn
 • 5.3 Minder stress
 • 5.4 Meer rust en meer genieten
 • 5.5 Vallen en opstaan
 • 6.0 Intro
 • 6.1 Jij 2.0
 • 6.2 Gaan voor jouw geluk
 • 6.3 Van terugvallen naar terugpakken
 • 6.4 Focus
 • 6.5 Notes to self

FUCK IT coachingsprogramma

Om vaker 'fuck it' te zeggen en te gaan doen wat je écht wilt heb je meer nodig dan alleen kennis, je hebt een motiverende omgeving nodig om het echt toe te gaan passen. Dit programma combineert de online leeromgeving met een interactieve community van gelijkgestemden én persoonlijke begeleiding zodat jij jouw doelen gaat bereiken!

Middels 42 videolessen verdeeld over 6 modules en tientallen opdrachten leer je alles wat je moet weten om je die no-nonsense manier van leven eigen te maken waar heel veel ruimte is voor positiviteit, rust en genieten!

Aan het eind van dit programma heb je dit bereikt:

Meer zelfinzicht

Je weet precies wie je bent, wat je nu wilt én in de toekomst, maar ook wat hiervoor nodig is om dat te bereiken. Je weet hoe in situaties te handelen om dicht bij jezelf te blijven en bij wat jou happy maakt.

Meer zelfvertrouwen

Je weet hoe je jouw grenzen voelt en bewaakt. Angsten durven wegwuiven, falen kunnen accepteren en de mening van anderen kunnen loslaten, jij gaat vanuit jouw kracht leven en niet langer onzeker zijn over onzin!

Meer balans

Je ervaart de kunst achter het alle ballen hoog houden zonder dat je er continu een aantal uit je handen laat kletteren of er zelf aan onderdoor gaat. De perfecte balans is bullshit, maar er een wel een perfecte balans voor jou en jij gaat precies weten wat die is en hoe je die vasthoudt!

Het stappenplan

Stap 1 - Jouw leukste leven

We nemen jouw leukste leven door en je krijgt veel inzicht in jezelf, waar je staat en wat je écht wilt zodat jij heel goed weten in welke situatie jij nu precies fuck it wilt gaan denken en meer wilt gaan doen wat je écht wilt. Ik zeg altijd zo ‘zonder doel wordt het lastig raak schieten’ dus hier bepalen we ze én maken we een plan ze te bereiken. 
 

Stap 2 - De tools

 
We gaan je de tools aanreiken die nodig zijn om af te rekenen met de dingen waar jij klaar mee bent, zodat je meer kan krijgen van wat je wilt. Als er oude gewoontes zijn die je niet helpen, gaan die de deur uit en maken zij plaats voor nieuwe gewoontes waar jij je goed bij voelt. Hoe je denkt is zo bepalend voor hoe je je voelt en welke keuzes je in je leven maakt; omdenken, positief denken en relativeren zijn belangrijke tools om te groeien in zelfvertrouwen en balans en makkelijker los te gaan laten.

 

Stap 3 - De balans opmaken

 
We gaan je inzicht geven in jouw agenda en waar jij met jouw tijd blijft. We gaan balans creëren door keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Het is niet erg om druk te zijn, maar je wil je niet continu druk voelen. En zo is het ook niet erg als iets je energie kost, maar daar moeten genoeg energiegevers tegenover staan om je niet uitgeput te gaan voelen. We gaan ervoor zorgen dat jij vol energie in je week staat, en blij wordt van jouw dagen en de mensen en activiteiten erin! 
 

Stap 4 - Me, myself & I

 

We gaan je laten beseffen dat ‘jouw leven, jouw keuzes’ je nieuwe motto moet worden. We gaan echt de regie pakken en zorgen dat je oude gewoontes die jou niet helpen gaat stoppen en die plek kunnen maken voor nieuwe patronen die je leven alleen maar leuker maken en je alleen maar meer zelfvertrouwen geven. Daarvoor is het belangrijk om jezelf op de eerste plek te kunnen zetten en vaak genoeg in te checken met jezelf. Na deze stap weet jij hoe je goed voor jezelf zorgt zodat je er juist nog beter voor anderen kunt zijn!

Stap 5 - Accepteren en loslaten

 

We leren je van de hoofd aan naar de hoofd uit modus gaan maar ook hoe je shit een plek kunt geven, dapper leert te zijn, stress vermindert en meer rust ervaart en geniet. We zijn allemaal druk en de dagen vliegen voorbij, hoe sta je bewust stil bij de mooie momenten? Hoe zit je niet continu in je hoofd met alles wat je nog moet doen? En hoe laat je de mindere momenten in jouw leven beter los zodat je weer twee handen vrij hebt om je toekomst te creëren? In deze stap maak je je de kunst van loslaten eigen en leven in het hier en nu. 

Stap 6 - Fuck it!

 

Hoe zorg je er nu voor dat je die fuck-it mentaliteit goed vast blijft houden?  Hoe houd je de juiste focus? Waar zitten jouw valkuilen en hoe zorg ervoor dat als je erin stapt er niet blijft liggen, maar weer terugpakt? In deze stap zorgen we ervoor dat de veranderingen die jij hebt gemaakt geen trucjes meer zijn maar echt jouw tweede natuur wordt, je nieuwe mentaliteit, zodat je er jarenlang plezier van hebt. Voortaan blijf jij doen wat jij écht wilt!

Dit zit er allemaal bij:

42 videolessen

Het FUCK IT! coachingsprogramma is online en bestaat uit 6 stappen.  Elke stap heeft meerdere video’s waarin Kelly je uitleg geeft en je veel praktische tips krijgt. In totaal zijn er 42 videolessen. Je gaat in je eigen tijd en op je eigen tempo aan de slag met dit stappenplan. 

Werkboek

Het FUCK IT! coachingsprogramma heeft een werkboek van meer dan 80 pagina’s waarin je inspiratie krijgt én alle opdrachten om te groeien in zelfvertrouwen, balans en loslaten. Oefening baart kunst en dit werkboek zorgt ervoor dat je dat gaat doen! 

Community

Het is heel erg moeilijk een groei door te maken wanneer je je blijft omringen met mensen die je op een oud niveau houden, bij een ‘oude jij’. Daarom ga je deel uitmaken van de motiverende en inspirerende community; werk samen, vraag om hulp aan Kelly of de andere deelnemers, oefen met elkaar en vier samen jouw persoonlijke ‘FUCK IT mijlpalen’ die erop gaan volgen!    

Veelgestelde vragen

Absoluut. Kelly kijkt ernaar uit om met je aan de slag te gaan!

Hoe klinkt levenslang? Nadat je je hebt ingeschreven, heb je ongelimiteerd toegang tot het programma: 7 dagen per week, 24 uur per dag! Tot de persoonlijke begeleiding in de community heb je 6 maanden lang toegang. 

Om wat vaker ‘fuck it’ te zeggen en het leven te gaan leiden wat jij wilt heb je meer nodig dan alleen kennis uit de boeken, je hebt een motiverende omgeving nodig om het echt toe te gaan passen én persoonlijke begeleiding. Een boek geeft je namelijk inzichten, maar hoe pak  je het aan in het dagelijks leven? Specifiek in de situaties waarin jij terecht komt? Als je een instrument wilt leren bespelen geeft een boek je inzichten, maar een goede leraar helpt je het in de praktijk te brengen en eigen te maken. Om het optimale uit dit programma te halen vormen de boeken wel een mooie leidraad, dus deze bij de hand hebben maakt dat je nog sneller stappen zet. 

Dit programma is voor iedereen; jong of oud, ondernemer of geen ondernemer. Het is gericht op persoonlijke ontwikkeling en dat is voor iedereen relevant. Of je nu lekker in je vel zit of niet, tijd in jezelf investeren en jezelf beter leren kennen is iets waar je op alle vlakken in je leven profijt van hebt. 

Wat onze coaching anders maakt dan die van anderen is dat we je optimaal helpen resultaat te bereiken. Een fuck it mentaliteit eigen maken is makkelijk gezegd dan gedaan. Wij leren je met dit praktische stappenplan en de persoonlijke begeleiding precies hoe je dat doet. We zijn niet van de quick-fix en daarom geven we je ook een half jaar lang de mogelijkheid om met ons te sparren over je proces – in de community – zodat je ook echt de stappen gaat zetten die je wilt zetten. 

Een internetverbinding en verder dat je ergens thuis – maar buitenhuis kan natuurlijk ook – gaat zitten waar je de rust hebt om de video’s te bekijken en de opdrachten te lezen en maken. Je kan het programma volgen op je telefoon via een app of op je computer. Je hebt geen specifieke diploma’s nodig, geen bepaalde leeftijd, en het maakt helemaal niets uit of je ondernemer bent of niet. Dit programma is voor iedereen die zich er aangesproken door voelt en zijn of haar leukste leven wil (blijven) leven. 

Dat is geen enkel probleem, dit is ook geen business coachingsprogramma. Het programma is voor iedereen die zich aangesproken voelt door de inhoud. Of je nu jong of oud bent, ondernemer of niet, als jij wilt groeien in zelfvertrouwen, makkelijk wilt leren loslaten, meer balans wilt creëren of gewoon wat vaker ‘fuck it’ wilt roepen; dan is dit programma perfect voor je!

Van ons krijg je extreem veel waarde voor weinig geld. Voor omgerekend maar 35 euro per maand heb je een geweldig coachingsprogramma inclusief de persoonlijke begeleiding van één van de beste en bekendste coaches van Nederland en beland je in een warm bad van deelnemers die in hetzelfde proces zitten en die je enorm zullen motiveren en inspireren! 

Het grote voordeel van dit programma is dat je het in jouw eigen tijd kan doen. We raden je aan om elke week minimaal één uur te reserveren om rustig de video’s en de opdrachten te bekijken en maken. Als je écht verandering wilt, moet je er natuurlijk tijd voor vrij maken. Groei hoeft niet moeilijk te zijn, maar het komt wel alleen maar wanneer je in de actiemodus gaat. In totaal gaat het om zo’n 5 uur aan videomateriaal en opdrachten wat je op eigen tempo door kan nemen. Wil je daarnaast nog gebruik maken van de persoonlijke begeleiding in de community, dan kun je dus zelf bepalen hoeveel tijd je daarin stopt. Wij zijn er in ieder geval voor je. 

Dit is helaas niet mogelijk. 

Na het coachen van duizenden mensen en hun waanzinnig enthousiaste reacties zijn we ervan overtuigd dat je super blij gaat zijn met het programma. Om je het vertrouwen te geven dat je nooit een miskoop zal doen geven we met liefde de garantie op een restitutie als je dit via de mail hebt aangevraagd en je voldaan hebt aan een aantal voorwaarden: je hebt de cursus niet langer dan 14 dagen geleden aangeschaft en je hebt niet meer dan 15% van de cursus gezien. Hierbij wordt niet naar het afronden van de modules gekeken, maar naar of de video’s zijn bekeken. 

Als je vraag hierboven niet bijstaat, mail ons dan zeker!