Zeg vaker 'fuck it'
en ga doen wat je écht wilt!

Wil jij ook blijven kiezen voor datgene waar je gelukkig van wordt? Misschien keuzes maken in vriendschappen, de liefde, je werk of op een ander gebied? Wil je vol zelfvertrouwen de regie pakken over je leven? Maar merk je dat je je laat tegenhouden? Door angsten, meningen van anderen of je eigen onzekerheid? F*CK IT is het trainingsprogramma waarin ik je leer te gaan doen wat je écht wilt!

Meer fuck it's = meer zelfvertrouwen, meer balans en makkelijker loslaten!

In 1 minuut wat mijn training voor je doet…

Je wilt wel vaker doen wat je écht wilt, maar...

…je merkt dat je te vaak druk van je omgeving voelt in de keuzes die je maakt. Je wilt meer lak hebben aan de mening van anderen maar je merkt dat je het toch lastig vindt om los te laten en je soms ook laat beïnvloeden in je beslissingen.

Tijd voor jezelf? Soms, maar er is ook zo veel te doen. Je wilt alle ballen hoog houden, maar hoe dan? Jezelf op de eerste plek zetten is wel een dingetje. Je wil er graag zijn voor anderen, maar soms ga je daar zelf wel een beetje aan onderdoor.  Nee-zeggen is iets wat je lastig vindt.

Je merkt ook dat je het lastig vind je grenzen aan te geven? Je wil het wel, maar hoe dan zonder je daar schuldig over te voelen? En hoe zet je de rem op bepaalde mensen die nu toegang hebben tot jouw tijd en aandacht, waar je eigenlijk helemaal geen fijn gevoel bij hebt? Of wat je gewoon te veel energie kost?

Of je nu jezelf nog beter wilt leren kennen, vooral wilt vasthouden wat er al is, kleine stappen wil zetten of grote veranderingen wilt doorvoeren, dit programma leert je hoe!

Het wordt tijd om fuck-it te zeggen en te gaan doen wat je écht wilt!

Let me tell you, ik was PRECIES zo!

Ik was onzeker, perfectionistisch en continu druk met de mening van anderen. Ik maakte wel keuzes, maar koos vooral voor datgene wat de goedkeuring van anderen zou wegdragen, niet waar ik zelf nu zo happy van werd. 

Inmiddels doe ik écht waar ik gelukkig van word en weet ik hoe ik blijf kiezen voor datgene. 

Ik schreef 3 bestsellers over die transformatie, verkocht ze aan 100.000den mensen en leerde duizenden in mijn trainingen hoe ze het zélf kunnen toepassen in hun leven. En nu ga ik het jou ook leren!

 

 

Ik ga je precies vertellen hoe ik het gedaan heb! Ik deel mijn eye-openers, do’s en don’ts en leer je alle trucjes die ik vandaag de dag nog steeds gebruik om te gaan doen wat je écht wilt en keuzes te maken waar je gelukkig van wordt!

Dit zeggen mijn deelnemers:

Een overzicht van de videolessen:
In 6 stappen leer je hoe je meer zelfinzicht, regie, zelfvertrouwen en balans krijgt dankzij de fuck-it mentaliteit!

 • Hoe het programma werkt
 • 1.0 Intro
 • 1.1 Wie je bent
 • 1.2 Waar je staat
 • 1.3 Wat je écht wilt
 • 1.4 Jouw doelen
 • 1.5 Het plan
 • 2.0 Intro
 • 2.1 De methodiek
 • 2.2 De no-nonsense denkwijze
 • 2.3 Jouw denken en doen
 • 2.4  Ombuigen
 • 3.0 Intro
 • 3.1 Jouw agenda
 • 3.2 Keuzes maken
 • 3.3 Prioriteiten stellen
 • 3.4 Nee zeggen
 • 3.5 Jezelf op één
 • 4.0 Intro
 • 4.1 Jouw leven, jouw keuzes
 • 4.2 De regie pakken
 • 4.3 Oude gewoontes
 • 4.4 Nieuwe patronen
 • 4.5 Herkennen en veranderen
 • 5.0 Intro
 • 5.1 Shit een plek geven
 • 5.2 Dapper zijn
 • 5.3 Minder stress
 • 5.4 Meer rust en meer genieten
 • 5.5 Vallen en opstaan
 • 6.0 Intro
 • 6.1 Jij 2.0
 • 6.2 Gaan voor jouw geluk
 • 6.3 Van terugvallen naar terugpakken
 • 6.4 Focus
 • 6.5 Notes to self

Dit krijg je allemaal wanneer je start met de training:

Werkboek

Het FUCK IT! trainingsprogramma heeft een werkboek van meer dan 80 pagina’s vol opdrachten en waarin je inspiratie om te leren groeien in zelfvertrouwen, balans en loslaten. Oefening baart kunst en dit werkboek zorgt ervoor dat je dat alles wat ik je leer ook echt in de praktijk gaat brengen! 

42 videolessen van Kelly

Het FUCK IT! trainingsprogramma is online en bestaat uit 6 stappen.  Elke stap heeft meerdere video’s waarin Kelly je uitleg geeft en je veel praktische tips krijgt. In totaal zijn er 42 videolessen. Je gaat in je eigen tijd en op je eigen tempo aan de slag met dit stappenplan. 

Interactieve community

Het is heel erg moeilijk een groei door te maken wanneer je je blijft omringen met mensen die je op een oud niveau houden, bij een ‘oude jij’. Daarom ga je deel uitmaken van de motiverende en inspirerende community; werk samen, vraag om hulp, oefen met elkaar en vier samen jouw persoonlijke ‘FUCK IT mijlpalen’ die erop gaan volgen!  

DE 4 BONUSSEN WANNEER JE NU START!
- vóór 4 juli 2022 -

BONUS: 2 extra masterclasses van Kelly

Twee extra masterclasses: ‘Grenzen stellen’ en ‘Loslaten’. Dit zijn interactieve masterclasses waarin je ook vragen kunt stellen aan mij over jouw uitdagingen op dit gebied.

Kelly Weekers

BONUS: 2 maanden lang Kelly's persoonlijke begeleiding in de community

2 maanden persoonlijke begeleiding van mij in de FUCK IT community. Elke week ben ik in de community om al jullie vragen te beantwoorden en de mijlpalen met je te vieren. Mijn persoonlijke begeleiding kost normaal duizenden euro’s en krijg jij nu 2 maanden lang GRATIS bij die programma.

BONUS: 2 extra Q&A's van Kelly

Twee extra Q&A’S van Kelly.

Kelly Weekers

BONUS: 100 euro korting!

Heb je mijn boek, dan krijg je nu 100 korting op het programma. Gebruik de code ‘dekrachtvankeuze’ bij het afrekenen en je krijgt het programma voor €399 in plaats van €499. 

Dit is wat je gaat leren...

STAP 1

Wie jij bent, hoe jouw leukste leven eruit ziet en welke persoonlijke doelen jij wilt bereiken

Hoe ziet jouw leukste leven eruit? Hoe zit jij in elkaar? Waar sta je nu? En wat zou je écht willen? We gaan kijken in welke situaties jij nu precies ‘fuck it’ wilt gaan denken en meer wilt gaan doen wat je écht wilt. Ik zeg altijd maar zo, zonder doel wordt het lastig raak schieten, dus hier bepalen we ze en maken we een helder plan hoe ze te bereiken!

stap 2

Hoe je daadwerkelijk veranderingen gaat maken en doorzet

Ik ga je de tools aanreiken die mij enorm hebben geholpen om af te rekenen met dingen van mezelf of anderen waar ik klaar mee was, zodat ik meer kon krijgen van wat ik daadwerkelijk wilde. Cliché maar waar: mindset is alles! Je kan misschien niet altijd bepalen wat er op je pad komt, maar wél hoe je ermee omgaat. Hoe je denkt is zó bepalend voor hoe je je voelt en welke keuzes je in je leven maakt. Positiviteit, omdenken en relativeren zijn belangrijke tools om te groeien in zelfvertrouwen en balans en makkelijker los te laten en ik ga je leren hoe je dat doet!

stap 3

Hoe je jouw perfecte balans creëert en vasthoudt

Hoe ziet jouw agenda eruit? Waar blijf je met je tijd? Waardoor raak je uit balans? Aan wie of wat lek je energie? En wie of wat geeft jou energie? Ik ga je inzicht geven in jouw week en waar jij met jouw tijd blijft. We gaan balans creëren door keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Het is niet erg om druk te zijn, maar je wil je niet continu druk voelen. En zo is het ook niet erg als iets je energie kost, maar daar moeten genoeg energiegevers tegenover staan om je niet uitgeput te voelen. We gaan ervoor zorgen dat jij vol energie in je week staat, blij wordt van jouw dagen en de mensen en activiteiten erin! 

stap 4

Hoe je jezelf op de eerste plek zet zodat je er ook beter voor anderen kan zijn

 ‘Mijn leven, mijn keuzes’ gaat jouw nieuwe motto worden. We gaan écht de regie pakken en zorgen dat je stopt met oude gedachtes en gewoontes die jou niet verder helpen en juist ruimte maakt voor nieuwe patronen die jouw leven leuker maken en jou gelukkiger. Ik weet als geen ander hoe je je zelfvertrouwen kunt boosten en precies dat ga ik je leren!  Daarvoor is het belangrijk om jezelf op de eerste plek te kunnen zetten en vaak genoeg in te checken met jezelf. Na deze stap weet jij hoe je goed voor jezelf zorgt zodat je er juist nog beter voor anderen kunt zijn!

stap5

Hoe je dat wat je niet kan veranderen gaat accepteren en makkelijker gaat loslaten

We leren je van de hoofd aan naar de hoofd uit modus gaan maar ook hoe je shit een plek kunt geven, dapper leert te zijn, stress vermindert en meer rust ervaart en geniet. We zijn allemaal druk en de dagen vliegen voorbij, hoe sta je bewust stil bij de mooie momenten? Hoe zit je niet continu in je hoofd met alles wat je nog moet doen? En hoe laat je de mindere momenten in jouw leven beter los zodat je weer twee handen vrij hebt om je toekomst te creëren? In deze stap maak je je de kunst van loslaten eigen en leven in het hier en nu. 

stap 6

Hoe je op alle gebieden blijft kiezen voor de mensen en dingen die jou gelukkig maken

Hoe zorg je er nu voor dat je die fuck-it mentaliteit goed vast blijft houden? Hoe houd je de juiste focus? Waar zitten jouw valkuilen en hoe zorg ervoor dat als je erin stapt er niet blijft liggen, maar weer terugpakt? In deze stap zorgen we ervoor dat de veranderingen die jij hebt gemaakt geen trucjes meer zijn maar echt jouw tweede natuur wordt, je nieuwe mentaliteit, zodat je er jarenlang plezier van hebt. Voortaan blijf jij doen wat jij écht wilt!

1. Zelfinzicht en regie

Je weet precies wie je bent, wat je nu wilt én in de toekomst, maar ook wat ervoor nodig is om dat te bereiken. Je weet hoe in situaties te handelen om dicht bij jezelf te blijven en hoe je blijft kiezen voor wat jou gelukkig maakt.

2. Zelfvertrouwen

Je weet hoe je jouw grenzen aanvoelt en bewaakt. Je neemt afscheid van je angsten, leert dat falen bij het leven hoort en hoe je daar oké mee bent, en weet hoe je de mening van anderen kunt loslaten en kiest voor wat jij wilt. Jij gaat vanuit jouw kracht leven en dat gaat je zelfvertrouwen gigantisch boosten!

3. Balans

Je ervaart de kunst achter het alle ballen hoog houden zonder dat je er continu een aantal uit je handen laat kletteren of er zelf aan onderdoor gaat. De perfecte balans is bullshit, maar er een wel een perfecte balans voor jou en jij gaat precies weten wat die is en hoe je die vasthoudt!

De antwoorden op veelgestelde vragen

Absoluut. De training is het hele jaar door beschikbaar en te volgen.

Hoe klinkt levenslang? Nadat je je hebt ingeschreven, heb je ongelimiteerd toegang tot het trainingsprogramma: 7 dagen per week, 24 uur per dag!

Om wat vaker ‘fuck it’ te zeggen en het leven te gaan leiden wat jij wilt heb je meer nodig dan alleen kennis uit de boeken, je hebt een motiverende omgeving nodig om het echt toe te gaan passen én persoonlijke begeleiding. Een boek geeft je namelijk inzichten, maar hoe pak  je het aan in het dagelijks leven? Specifiek in de situaties waarin jij terecht komt? Als je een instrument wilt leren bespelen geeft een boek je inzichten, maar een goede leraar helpt je het in de praktijk te brengen en eigen te maken. Om het optimale uit dit trainingsprogramma te halen vormen de boeken wel een mooie leidraad, dus deze bij de hand hebben maakt dat je nog sneller stappen zet. 

Dit trainingsprogramma is voor iedereen; jong of oud, ondernemer of geen ondernemer. Het is gericht op persoonlijke ontwikkeling en dat is voor iedereen relevant. Of je nu lekker in je vel zit of niet, tijd in jezelf investeren en jezelf beter leren kennen is iets waar je op alle vlakken in je leven profijt van hebt. 

Wat onze training anders maakt dan die van anderen is dat we je optimaal helpen resultaat te bereiken. Een fuck it mentaliteit eigen maken is makkelijk gezegd dan gedaan. Wij leren je met dit praktische stappenplan en de persoonlijke begeleiding precies hoe je dat doet. We zijn niet van de quick-fix en daarom geven we je ook een half jaar lang de mogelijkheid om met ons te sparren over je proces – in de community – zodat je ook echt de stappen gaat zetten die je wilt zetten. 

Een internetverbinding en verder dat je ergens thuis – maar buitenhuis kan natuurlijk ook – gaat zitten waar je de rust hebt om de video’s te bekijken en de opdrachten te lezen en maken. Je kan het trainingsprogramma volgen op je telefoon via een app of op je computer. Je hebt geen specifieke diploma’s nodig, geen bepaalde leeftijd, en het maakt helemaal niets uit of je ondernemer bent of niet. Deze training is voor iedereen die zich er aangesproken door voelt en zijn of haar leukste leven wil (blijven) leven. 

Dat is geen enkel probleem, dit is ook geen business coachingsprogramma. Het trainingsprogramma is voor iedereen die zich aangesproken voelt door de inhoud. Of je nu jong of oud bent, ondernemer of niet, als jij wilt groeien in zelfvertrouwen, makkelijk wilt leren loslaten, meer balans wilt creëren of gewoon wat vaker ‘fuck it’ wilt roepen; dan is dit trainingsprogramma perfect voor je!

Het grote voordeel van deze training is dat je het in jouw eigen tijd kan doen. We raden je aan om elke week minimaal één uur te reserveren om rustig de video’s en de opdrachten te bekijken en maken. Als je écht verandering wilt, moet je er natuurlijk tijd voor vrij maken. Groei hoeft niet moeilijk te zijn, maar het komt wel alleen maar wanneer je in de actiemodus gaat. In totaal gaat het om zo’n 5 uur aan videomateriaal en opdrachten wat je op eigen tempo door kan nemen. Wil je daarnaast nog gebruik maken van de persoonlijke begeleiding in de community, dan kun je dus zelf bepalen hoeveel tijd je daarin stopt. Wij zijn er in ieder geval voor je. 

Dit is niet mogelijk. 

Na het coachen van duizenden mensen en hun waanzinnig enthousiaste reacties ben ik ervan overtuigd dat je super blij gaat zijn met het trainingsprogramma. Om je het vertrouwen te geven dat je nooit een miskoop zal doen geef ik je met liefde je geld terug als je dit via de mail hebt aangevraagd en je voldaan hebt aan een aantal voorwaarden: je hebt de cursus niet langer dan 14 dagen geleden aangeschaft en je hebt niet meer dan 15% van de training gezien.

Als je vraag hierboven niet bijstaat, mail ons dan zeker!

1. Praktisch en to the point

Deze training is super praktisch en juist geschikt als je ‘normaal nooit trainingen doet’ of ‘al druk genoeg bent’. Geen ellenlang zweverig gezwets, maar simpele inspirerende video’s met nuchtere tips, tricks  en opdrachten die makkelijk in te passen zijn in je agenda om je zo snel mogelijk op weg te helpen naar je doelen!

2. Open en eerlijk

Kelly deelt in deze training alles met je wat je wilt weten en is altijd eerlijk, maar nergens zo open als hier. Van haar uitdagingen op het gebied gezondheid tot keuzes in de liefde en de manier waarop ze afscheid nam van lange vriendschappen. Deze training voelt als de gesprekken die je hebt aan de keukentafel met een goede vriendin: Kelly deelt haar struggels, eye-openers en adviezen en hoort graag van jou wat er speelt zodat ze je verder kan helpen vanuit haar ervaring en expertise! 

3. Positief en motiverend

Het leven is niet alleen maar leuk, maar Kelly weet als geen ander hoe het zo leuk mogelijk te houden. Deze training is niet zwaar, maar één grote bonk aan positiviteit en motivatie. Je leert niet alleen hóe je gaat doen wat je écht wilt, maar krijgt de support van Kelly en de andere deelnemers om het vooral door te zetten. Waar je op dit moment ook staat in je leven, deze training geeft je op elk moment positieve energie!