De laatste keer dat Kelly deze coaching geeft

Zeg vaker 'f*ck it' en ga
doen wat je écht wilt!

Wil jij ook blijven kiezen voor datgene waar je gelukkig van wordt? Misschien keuzes maken in vriendschappen, de liefde, je werk of op een ander gebied? Wil je vol zelfvertrouwen de regie pakken over je leven? Maar merk je dat je je laat tegenhouden? Door angsten, meningen van anderen of je eigen onzekerheid? F*CK IT is het trainingsprogramma waarin ik je leer te gaan doen wat je écht wilt!

Meer f*ck it's = meer zelfvertrouwen, meer balans en makkelijker loslaten.

In 1 minuut vertel ik je wat mijn training voor je doet…

Je wilt wel vaker doen wat je écht wilt, maar...

…je merkt dat je te vaak druk van je omgeving voelt in de keuzes die je maakt. Je wilt meer lak hebben aan de mening van anderen maar je merkt dat je het toch lastig vindt om los te laten en je soms ook laat beïnvloeden in je beslissingen.

Tijd voor jezelf? Soms, maar er is ook zo veel te doen. Je wilt alle ballen hoog houden, maar hoe dan? Jezelf op de eerste plek zetten is wel een dingetje. Je wil er graag zijn voor anderen, maar soms ga je daar zelf wel een beetje aan onderdoor.  Nee-zeggen is iets wat je lastig vindt.

Je merkt ook dat je het lastig vind je grenzen aan te geven? Je wil het wel, maar hoe dan zonder je daar schuldig over te voelen? En hoe zet je de rem op bepaalde mensen die nu toegang hebben tot jouw tijd en aandacht, waar je eigenlijk helemaal geen fijn gevoel bij hebt? Of wat je gewoon te veel energie kost?

Of je nu jezelf nog beter wilt leren kennen, vooral wilt vasthouden wat er al is, kleine stappen wil zetten of grote veranderingen wilt doorvoeren, dit programma leert je hoe!

Het wordt tijd om f*ck-it te zeggen en te gaan doen wat je écht wilt!

Let me tell you, ik was PRECIES zo!

Ik was onzeker, perfectionistisch en continu druk met de mening van anderen. Ik maakte wel keuzes, maar koos vooral voor datgene wat de goedkeuring van anderen zou wegdragen, niet waar ik zelf nu zo happy van werd. 

Inmiddels doe ik écht waar ik gelukkig van word en weet ik hoe ik blijf kiezen voor datgene. 

Ik schreef 3 bestsellers over die transformatie, verkocht ze aan 200.000den mensen en leerde duizenden in mijn trainingen hoe ze het zélf kunnen toepassen in hun leven. En nu ga ik het jou ook leren!

 

 

Ik ga je precies vertellen hoe ik het gedaan heb! Ik deel mijn eye-openers, do’s en don’ts en leer je alle trucjes die ik vandaag de dag nog steeds gebruik om te gaan doen wat je écht wilt en keuzes te maken waar je gelukkig van wordt.

Dit zeggen de meer dan 750 deelnemers die de training al volgden:

Een overzicht van de videolessen:
In 6 stappen leer je hoe je meer zelfinzicht, regie,
zelfvertrouwen en balans krijgt dankzij de fuck-it mentaliteit!

 • Hoe het programma werkt
 • 1.0 Intro
 • 1.1 Wie je bent
 • 1.2 Waar je staat
 • 1.3 Wat je écht wilt
 • 1.4 Jouw doelen
 • 1.5 Het plan
 • 2.0 Intro
 • 2.1 De methodiek
 • 2.2 De no-nonsense denkwijze
 • 2.3 Jouw denken en doen
 • 2.4  Ombuigen
 • 3.0 Intro
 • 3.1 Jouw agenda
 • 3.2 Keuzes maken
 • 3.3 Prioriteiten stellen
 • 3.4 Nee zeggen
 • 3.5 Jezelf op één
 • 4.0 Intro
 • 4.1 Jouw leven, jouw keuzes
 • 4.2 De regie pakken
 • 4.3 Oude gewoontes
 • 4.4 Nieuwe patronen
 • 4.5 Herkennen en veranderen
 • 5.0 Intro
 • 5.1 Shit een plek geven
 • 5.2 Dapper zijn
 • 5.3 Minder stress
 • 5.4 Meer rust en meer genieten
 • 5.5 Vallen en opstaan
 • 6.0 Intro
 • 6.1 Jij 2.0
 • 6.2 Gaan voor jouw geluk
 • 6.3 Van terugvallen naar terugpakken
 • 6.4 Focus
 • 6.5 Notes to self

Dit krijg je allemaal wanneer je start met de training:

Exclusieve masterclasses van Kelly en andere experts!

De masterclasses zitten boordevol vol tips en tricks, en helpen je te gaan doen wat je écht wilt op diverse gebieden in het leven.

'Doen wat je écht wilt: spiritualiteit'
Kelly Weekers met gast medium Sabine

‘’We komen allemaal voor uitdagingen te staan in het leven en we herkennen allemaal wel de momenten dat we denken ‘Wat moet ik nu doen? Komt dit nog ooit goed? Wat gaat de toekomst mij brengen? Wat wil ik nu écht?’. Die antwoorden liggen in jou, maar je moet ze wel willen en kunnen horen’’ aldus Sabine. Hoe zorg je ervoor dat je meer in je kracht gaat staan? Leert vertrouwen op je intuïtie? En hoe zorg je ervoor dat je je afsluit voor het negatieve en je focus houdt op positiviteit? Kelly en Sabine delen op een nuchtere en praktische manier hoe je je laat steunen door het universum en mooie dingen op je pad trekt door je gedachten te leren focussen. We sluiten de masterclass af met een Q&A.

'Doen wat je écht wilt: De Kracht van Keuze
Kelly Weekers

"Probeer niet alle ballen hoog te houden, maar kies ervoor welke belangrijk voor je zijn en laat de rest lekker kletteren'' aldus Kelly. Maar hoe maak je (moeilijke) keuzes en weet je of je het juiste doet? Hoe zorg je ervoor dat je je ondanks een druk leven in balans voelt? De Kracht van Keuze gaan gebruiken is essentieel als je je écht happy wilt voelen. Kelly deelt op een nuchtere en praktische manier hoe je jezelf beter leert kennen, hoe zij dat zelf deed, en vanuit daar dicht bij jezelf blijft met het bepalen van de koers van je leven. Uiteraard is er ruimte voor jouw vragen!

'Doen wat je écht wilt: ask Kelly'
Kelly Weekers

Vanuit haar expertise als psycholoog coachte Kelly in de afgelopen jaren duizenden mensen en inspireerde zij honderdduizenden met haar boeken. Loop je ergens tegenaan en wil jij Kelly mee laten denken over de oplossing? Wil je weten welke tips Kelly je kan geven in jouw specifieke situatie? Of wil je graag weten hoe Kelly iets heeft aangepakt? Dan is dit jouw kans! Ze zet de pet op van psycholoog met een juist advies wat goed toe te passen is of van die vriendin met een fijne tip die je gelijk in de praktijk wilt brengen.

'Doen wat je écht wilt: ondernemen & carrière'
Kelly Weekers met gast
Moniek van Rheenen

Kelly en Moniek delen het geheim achter het succes van hun ondernemingen. Hoe durfden zij de stap te zetten van loondienst naar ondernemerschap? Wanneer switch je van baan of koers? Hoe vind je je passie? Hoe behoudt je de balans tussen werk en privé? En hoe zorg je ervoor dat je niet alleen de ballen hebt om te gaan voor wat je hart je ingeeft maar vervolgens ook het vertrouwen dat het zal lukken? Werk beslaat een groot deel van onze tijd en daarin doen wat je écht wilt is belangrijk voor ons levensgeluk. Kelly en Moniek delen hun eye-openers en lessen!

'Doen wat je écht wilt: vitaliteit'
Kelly Weekers met gasten
Wendy & Frederique
van Get Fit Girl

''Een gezonde leefstijl is geen dieet'' aldus de Get Fit Girls. Maar wat is dan het geheim om jouw ideale gewicht te bereiken? Hoe behoud je het? Wat zorgt voor meer energie? En meer zelfliefde wanneer je in de spiegel kijkt? Onze gezondheid en vitaliteit heeft een enorme impact op ons geluksgevoel en daarom gaat Kelly in gesprek met Wendy en Frederique; ze delen tips, tricks, do's en don't om lekker in je vel te zitten! Van het belang van water drinken tot een goede nachtrust en het verliezen van die paar kilo's; alles komt aan bod!

‘Doen wat je écht wilt: zelfvertrouwen’
Kelly Weekers met gast
Christine Beijnen van Cosmic Life

"Voordat je het bent, moet je het zijn'' aldus Christine. Hoe wordt jij de persoon die écht de regie gaat pakken over jouw leven? Die nee durft te zeggen? Wie is jouw versie 2.0.? Hoe denk je? Hoe voel je je? Hoe gedraag je je? Het hebben van zelfvertrouwen is essentieel als jij voor jezelf wilt gaan kiezen. En precies daarom gaat Kelly in gesprek met Christine om te praten over de kracht van manifestatie op ons zelfvertrouwen en het creëren van jouw droomleven. Van jezelf klein houden naar in je kracht staan; Kelly en Christine helpen je met praktische tips die je direct kan toepassen.

4x waarom NU meedoen

galaxy, world map, map of the world-2150186.jpg

Laatste kans

Kelly gaat zich zowel privé als zakelijk volledig op het buitenland richten. Daarom geeft ze deze training nog één keer op deze manier in het Nederlands. Dan gaat de training ten minste voor een jaar dicht, maar de kans is groot dat hij überhaupt niet meer terug komt. 

Toegang tot de besloten Instagram community t/m 1 september 2023

Het is heel erg moeilijk een groei door te maken wanneer je je blijft omringen met mensen die je op een oud niveau houden, bij een ‘oude jij’. Daarom ga je deel uitmaken van de motiverende en inspirerende community; werk samen, vraag om hulp, oefen met elkaar en vier samen jouw persoonlijke ‘F*CK IT mijlpalen’ die erop gaan volgen!  

Toegang tot exclusieve masterclasses

Deze interactieve masterclasses van Kelly met andere experts zijn boordevol tips en tricks. Van ondernemen en carrière tot jouw ideale gewicht; deze masterclasses helpen jou op verschillende gebieden te bereiken wat jij écht wilt!

Dit is wat je gaat leren in de training...

Stap 1

Wie jij bent, hoe jouw leukste leven eruit ziet en welke persoonlijke doelen jij wilt bereiken

Hoe ziet jouw leukste leven eruit? Hoe zit jij in elkaar? Waar sta je nu? En wat zou je écht willen? We gaan kijken in welke situaties jij nu precies ‘f*ck it’ wilt gaan denken en meer wilt gaan doen wat je écht wilt. Ik zeg altijd maar zo, zonder doel wordt het lastig raak schieten, dus hier bepalen we ze en maken we een helder plan hoe ze te bereiken.

Stap 2

Hoe je daadwerkelijk veranderingen gaat maken en doorzet

Ik ga je de tools aanreiken die mij enorm hebben geholpen om af te rekenen met dingen van mezelf of anderen waar ik klaar mee was, zodat ik meer kon krijgen van wat ik daadwerkelijk wilde. Cliché maar waar: mindset is alles! Je kan misschien niet altijd bepalen wat er op je pad komt, maar wél hoe je ermee omgaat. Hoe je denkt is zó bepalend voor hoe je je voelt en welke keuzes je in je leven maakt. Positiviteit, omdenken en relativeren zijn belangrijke tools om te groeien in zelfvertrouwen en balans en makkelijker los te laten en ik ga je leren hoe je dat doet!

Stap 3

Hoe je jouw perfecte balans creëert en vasthoudt

Hoe ziet jouw agenda eruit? Waar blijf je met je tijd? Waardoor raak je uit balans? Aan wie of wat lek je energie? En wie of wat geeft jou energie? Ik ga je inzicht geven in jouw week en waar jij met jouw tijd blijft. We gaan balans creëren door keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Het is niet erg om druk te zijn, maar je wil je niet continu druk voelen. En zo is het ook niet erg als iets je energie kost, maar daar moeten genoeg energiegevers tegenover staan om je niet uitgeput te voelen. We gaan ervoor zorgen dat jij vol energie in je week staat, blij wordt van jouw dagen en de mensen en activiteiten erin! 

Stap 4

Hoe je jezelf op de eerste plek zet zodat je er ook beter voor anderen kan zijn

 ‘Mijn leven, mijn keuzes’ gaat jouw nieuwe motto worden. We gaan écht de regie pakken en zorgen dat je stopt met oude gedachtes en gewoontes die jou niet verder helpen en juist ruimte maakt voor nieuwe patronen die jouw leven leuker maken en jou gelukkiger. Ik weet als geen ander hoe je je zelfvertrouwen kunt boosten en precies dat ga ik je leren!  Daarvoor is het belangrijk om jezelf op de eerste plek te kunnen zetten en vaak genoeg in te checken met jezelf. Na deze stap weet jij hoe je goed voor jezelf zorgt zodat je er juist nog beter voor anderen kunt zijn!

Stap 5

Hoe je dat wat je niet kan veranderen gaat accepteren en makkelijker gaat loslaten

We leren je van de hoofd aan naar de hoofd uit modus gaan maar ook hoe je shit een plek kunt geven, dapper leert te zijn, stress vermindert en meer rust ervaart en geniet. We zijn allemaal druk en de dagen vliegen voorbij, hoe sta je bewust stil bij de mooie momenten? Hoe zit je niet continu in je hoofd met alles wat je nog moet doen? En hoe laat je de mindere momenten in jouw leven beter los zodat je weer twee handen vrij hebt om je toekomst te creëren? In deze stap maak je je de kunst van loslaten eigen en leven in het hier en nu. 

Stap 6

Hoe je op alle gebieden blijft kiezen voor de mensen en dingen die jou gelukkig maken

Hoe zorg je er nu voor dat je die f*ck-it mentaliteit goed vast blijft houden? Hoe houd je de juiste focus? Waar zitten jouw valkuilen en hoe zorg ervoor dat als je erin stapt er niet blijft liggen, maar weer terugpakt? In deze stap zorgen we ervoor dat de veranderingen die jij hebt gemaakt geen trucjes meer zijn maar echt jouw tweede natuur wordt, je nieuwe mentaliteit, zodat je er jarenlang plezier van hebt. Voortaan blijf jij doen wat jij écht wilt!

Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg!

Het is zo makkelijk om te denken 'oh maar ik heb nu geen tijd' of 'ik doe het wel een andere keer'.

Weetje waarom ik zo lekker in mijn vel zit? Omdat ik de persoon ben die in plaats van 100 redenen te bedenken waarom ik iets niet zou doen, 100 redenen bedenkt waarom ik het juist wél zou moeten doen. Kijk, het is heel simpel: je kan dit aan je voorbij laten gaan en nog eindeloos tegen hetzelfde aan blijven lopen of bedenken: en nu is het klaar! Ik ga nu écht voor mezelf kiezen. Ik ga nu écht eens die dingen aanpakken waar ik me als steeds aan stoor of die ik zo graag anders zou doen. Verandering is niet moeilijk, maak het dus ook niet zo moeilijk. Serieus, over één week kan je al de groei voelen, over één maand kan je al denken 'wow, ik voel me zo bizar goed!'.

Dat is de kracht van mijn werk. Op een nuchtere, simpele en snelle manier jou dingen laten doen die je misschien bijna niet eens opmerkt, maar die ervoor zorgen dat jij je in balans en zelfverzekerd voelt omdat je alle shit die je niet dient loslaat!

Ga jij voor excuses of resultaat? Vergeet niet: voor zover ik weet leven wat maar één keer. Dus, f*ck it! Het is tijd te gaan doen wat je écht wilt!

1. Zelfinzicht en regie

Je weet precies wie je bent, wat je nu wilt én in de toekomst, maar ook wat ervoor nodig is om dat te bereiken. Je weet hoe in situaties te handelen om dicht bij jezelf te blijven en hoe je blijft kiezen voor wat jou gelukkig maakt. 

2. Zelfvertrouwen

Je weet hoe je jouw grenzen aanvoelt en bewaakt. Je neemt afscheid van je angsten, leert dat falen bij het leven hoort en hoe je daar oké mee bent, en weet hoe je de mening van anderen kunt loslaten en kiest voor wat jij wilt. Jij gaat vanuit jouw kracht leven en dat gaat je zelfvertrouwen gigantisch boosten!

3. Balans

Je ervaart de kunst achter het alle ballen hoog houden zonder dat je er continu een aantal uit je handen laat kletteren of er zelf aan onderdoor gaat. De perfecte balans is bullshit, maar er een wel een perfecte balans voor jou en jij gaat precies weten wat die is en hoe je die vasthoudt!

De antwoorden op veelgestelde vragen

Absoluut. De training is het hele jaar door beschikbaar en te volgen. De coachingsweek is maar 1 x per jaar actief en deze wordt exclusief door Kelly gegeven. Dat is dit jaar van 5 t/m 9 juni 2023. Als je de training koopt zit daarbij inbegrepen om 1 x deel te nemen aan Kelly’s coachingsweek. 

Hoe klinkt levenslang? Nadat je je hebt ingeschreven, heb je ongelimiteerd toegang tot het trainingsprogramma: 7 dagen per week, 24 uur per dag!

Om wat vaker ‘fuck it’ te zeggen en het leven te gaan leiden wat jij wilt heb je meer nodig dan alleen kennis uit de boeken, je hebt een motiverende omgeving nodig om het echt toe te gaan passen én persoonlijke begeleiding. Een boek geeft je namelijk inzichten, maar hoe pak  je het aan in het dagelijks leven? Specifiek in de situaties waarin jij terecht komt? Als je een instrument wilt leren bespelen geeft een boek je inzichten, maar een goede leraar helpt je het in de praktijk te brengen en eigen te maken. Om het optimale uit dit trainingsprogramma te halen vormen de boeken wel een mooie leidraad, dus deze bij de hand hebben maakt dat je nog sneller stappen zet. 

Een internetverbinding en verder dat je ergens thuis – maar buitenhuis kan natuurlijk ook – gaat zitten waar je de rust hebt om de video’s te bekijken en de opdrachten te lezen en maken. Je kan het trainingsprogramma volgen op je telefoon via een app of op je computer. Je hebt geen specifieke diploma’s nodig, geen bepaalde leeftijd, en het maakt helemaal niets uit of je ondernemer bent of niet. Deze training is voor iedereen die zich er aangesproken door voelt en zijn of haar leukste leven wil (blijven) leven. 

Het grote voordeel van deze training is dat je het in jouw eigen tijd kan doen. Sommige deelnemers knallen in één keer door de training heen, anderen nemen er de tijd voor. We raden je aan om elke week minimaal één uur te reserveren om de video’s en de opdrachten te bekijken en maken zodat je wel bezig bent en blijft met de inhoud. Als je écht verandering wilt, moet je er natuurlijk tijd voor vrij maken. Groei hoeft niet moeilijk te zijn, maar het komt wel alleen maar wanneer je in de actiemodus gaat. In totaal gaat het om zo’n 5 uur aan videomateriaal en opdrachten wat je op eigen tempo door kan nemen. Wil je daarnaast nog gebruik maken van de persoonlijke begeleiding in de besloten Instagram-community, dan kun je dus zelf bepalen hoeveel tijd je daarin stopt. Kelly is er voor je tijdens coachingsweek en de opnames en info blijft daarna beschikbaar tot 1 september 2023 zodat je het ook tot je kunt nemen als je er niet live bij kunt zijn. 

Dit is niet mogelijk. 

Na het coachen van duizenden mensen en hun waanzinnig enthousiaste reacties ben ik ervan overtuigd dat je super blij gaat zijn met het trainingsprogramma. Om je het vertrouwen te geven dat je nooit een miskoop zal doen geef ik je met liefde je geld terug als je dit via de mail hebt aangevraagd en je voldaan hebt aan een aantal voorwaarden: je hebt de cursus niet langer dan 14 dagen geleden aangeschaft en je hebt niet meer dan 15% van de training gezien.

Als je vraag hierboven niet bijstaat, mail ons dan zeker!

1. Praktisch en to the point

Deze training is super praktisch en juist geschikt als je ‘normaal nooit trainingen doet’ of ‘al druk genoeg bent’. Geen ellenlang zweverig gezwets, maar simpele inspirerende video’s met nuchtere tips, tricks  en opdrachten die makkelijk in te passen zijn in je agenda om je zo snel mogelijk op weg te helpen naar je doelen! We gaan niet moeilijk doen als het makkelijk kan.

2. Open en eerlijk

Kelly deelt in deze training alles met je wat je wilt weten en is altijd eerlijk, maar nergens zo open als hier. Van haar uitdagingen op het gebied gezondheid tot keuzes in de liefde en de manier waarop ze afscheid nam van lange vriendschappen. Deze training voelt als de gesprekken die je hebt aan de keukentafel met een goede vriendin: Kelly deelt haar struggels, eye-openers en adviezen en hoort graag van jou wat er speelt zodat ze je verder kan helpen vanuit haar ervaring en expertise! 

3. Positief en motiverend

Het leven is niet alleen maar leuk, maar Kelly weet als geen ander hoe het zo leuk mogelijk te houden. Deze training is niet zwaar, maar één grote bonk aan positiviteit en motivatie. Je leert niet alleen hóe je gaat doen wat je écht wilt, maar krijgt de support van Kelly en de andere deelnemers om het vooral door te zetten. Waar je op dit moment ook staat in je leven, deze training geeft je op elk moment positieve energie!

3x belangrijk om te weten:

Altijd beschikbaar

De volledige cursus blijft beschikbaar en is ten alle tijden terug te kijken. Kan je niet bij een Q&A of masterclass zijn, of zit je in een drukke periode en wil je iets later bekijken? Dat is geen probleem. De training blijft beschikbaar in je eigen leeromgeving en de community is tussen 5 juni en 1 september open om inspiratie op te doen. Je hebt dus alle tijd de training te volgen op een moment dat het jou uitkomt! 

wallet, vuitton, euro-2302241.jpg

Laten vergoeden door werkgever

Er hebben al meer dan 750 mensen meegedaan aan deze training en velen van hen deden dat met het budget vanuit hun werkgever. Vergeet niet dat deze training voor de meeste werknemers in aanmerking komt voor vergoeding omdat deze je op je werk én privé helpt goed in je vel te zitten. Na aankoop ontvang je een factuur die je in kunt dienen!